Sürekli gelişen gücünüz olmasi için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bleanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bleanr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben sürekli gelişen güçlere sahibim öncelikle lucid oldu her gece araliksiz görüyordum sonra
hislerim gelişti birşeyin nasil olacagi ne zaman olacagi içime doğuyor . Ve oluyorda gün içinde falan aniden titriyorum
ve o ani tekrar yaşadiğimi fark ediyorum ama eminim ben onu yaşadim .
Ve birkaç kerede rüyamda gördüğüm şeyin aynisi ni yaşadim . Ha bu arada bu sürekli oluyor güçlerimin değerli olduğunu hissettiğimin ertesi günü mutlaka biri ölür ....
Eger bu güçlere sahip olmak istiyorsaniz yoğunlaşin ayak ve ellerinizi demir bir yere koyun nii poşantas sia diyin titrerseniz artik sürekli gelişen yetenekleriniz var demektir.

geleceği görebilir önsezileriniz sayesinde hayatınıza yön verebilirsiniz ben çok faydasını gördüm.

ben görmemeyi ve bilmemeyi tercih ederim. böyle sürprizler halinde yaşamak güzel.

hayatı en kolay ve rahat yaşamanın başka bir formülünü biliyorum ben.

Dosdoğru ve zerre tavizsiz dürüst olmak. Herşey hep dosdoğru gidiyor şükür.
Hem yorucu değil, hemde kimseyle derdi olmuyor insanın.

sevgili arkadaşım bu kadar kolay bir yöntemle hiç kimse hiç bir şeye ulaşamaz basit bir işlem olan yürüme işinde bile vücudunun bir sürü kası, ve fonksiyonu devreye giriyor. Sürekli lucid görmen ıq nun yüksek olduğunu gösterir gelecegi görme veya dejavu ise bazı durumlarda beyninin sağ lobunun yaşadıklarını sol lobdan(tam terside olabilir) daha önce kaydetmesidir bu durumda o anı yaşamış gibi hissedersin. bu kadar kolay olsaydı herkes evliya olurdu saygılar...

lucid bende görüorum dejavuda sık oluyor hatta birşeyi bazen 6-7 kere yaşadıgımı hissediyorum ve söylediğiniz uygulamanında büyü oldugunu düşünüyorum müslüman kişiler uygulamasın çünkü büyü müslümanlıkta büyük bir günahtır.

Bu uygulamayı mantıksız buldum. Acaba kaynağı ne? Majiler ya da dalarla bile bu kadar kolay gelişmiyor yetenekler. Hem emeksiz yemek olmaz.

Bu tarz konularda mümkün olduğunca, kaynak belirtmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Kaynak belirtirseniz, kişiye konunun doğruluğunu araştırma hakkı tanımış olursunuz.
İyi Forumlar.

Geri