"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şüphe

Edanur2013

Kayıtlı Üye
Merhaba
Eşimin var oldugunu tahmin ettigim bir durumunu nasil ortaya cikartabilirim? Ciddi şüphelerim var fakat emin olamiyorum ve bir türlü ortaya cikaramiyorum. Altinci hissim cok kuvvetlidir ve genellikle aklima gelen basima gelir. Cekim yasasi nedense hep olumsuz dusuncelerimde gerceklesiyor. Simdiye kadar iyi hayallerimi cekmedi bu yasa. Ama nedense hep aklima gelen basima geldi. Olumsuzluklar anlaminda. Yardimci olacak birileri var mi lütfen?

Yapılabilecek 3 şey var. Eşinizle konuşmak. Bu konu hakkında delil toplamak veya bir medyumdan yardım alma. Hangisi aklınıza yatıyorsa onu yapın.

Merhaba
Eşimin var oldugunu tahmin ettigim bir durumunu nasil ortaya cikartabilirim? Ciddi şüphelerim var fakat emin olamiyorum ve bir türlü ortaya cikaramiyorum. Altinci hissim cok kuvvetlidir ve genellikle aklima gelen basima gelir. Cekim yasasi nedense hep olumsuz dusuncelerimde gerceklesiyor. Simdiye kadar iyi hayallerimi cekmedi bu yasa. Ama nedense hep aklima gelen basima geldi. Olumsuzluklar anlaminda. Yardimci olacak birileri var mi lütfen?
uyurken insanı konuşturma teknikleri vardır onları denemenizi tavsiye ederim.

Sevgili kardeşim sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse senin olmamıştır.Hiç kimse erişilmez değildir.Hayat süprizlerle doludur.

Geri