"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sübyan??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Bir aile dostumun kızı dördüncü çocuğunu düşürdü. Daha çok genç ve bu yüzden çekmediği kalmadı. Hocalar sende sübyan var diyorlar. Bu tam olarak ne demek ve tedavi için ne gerekiyor? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum...

O kişin ya vajinasında ya da biliç altında bir sorun var demektir. sübyanlık inancı bebek bir cinin kişiyi anne kabul etmesi yüzünden gerçek çocuk olmayacağına dair bir inançtır ve bu inanç gerçek değildir.

O kişin ya vajinasında ya da biliç altında bir sorun var demektir. sübyanlık inancı bebek bir cinin kişiyi anne kabul etmesi yüzünden gerçek çocuk olmayacağına dair bir inançtır ve bu inanç gerçek değildir.

Teşekkürler öncelikle ama iş bu kadar basit değil. Dediğiniz gibi olsaydı buna tıbben bir teşhis konulabilirdi bence. Doktorlar hiçbir açıklama yapamıyor...

O zaman bilinçaltında çocuk doğurmak ile ilgili yanlış bir kod var o temizlenecek. ilk kez bu vaka ile karşılaşmıyorum merak etmeyin, hipnoz ile bu tür sorun yaşayan kişilerin bilinçatında garip kodlar olabiliyor ve temizliyorum çocuk sahibi oluyorlar. Kendinizi bu tür yanlış bilgilere inanmaya adapte etmeyin, sübyan diye bir şey yoktur.

bide su acıdan bakmak lazım kısının rahmı bebegı tasıyabılcek durumda kalınlıkta olmayabilir.Kromozonlarda ayrılamama gıbı sorunlarda olabılır hocadan once doktora gidilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri