"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

subliminal psişik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çölrüzgarı

Banlı Kullanıcı
cryokinesis subliminal telkin yoluyla soğukluk kontrol edilirmi hatta youtube pyrokinesis vs bilinçaltı mesajlarla elementlere hükmedilirmi bana biraz abartı geldide acaba ben şimdi bu videoları dinlesem soğuğa hükmedebilirmiyim earn Cryokinesis - Subliminal Training video budur yoksa bu aldatmacamı

Gerçeke olup olmadığı hakkında bir biligim yada fikirm yok fakat böyle bir yeteneğin olduğuna dair sizi temin edebilirim.Bunun için bence daha çok meditasyon yapıp başka yerlerden araştırma yapabilirsin.İyi Forumlar.

cryokinesis subliminal telkin yoluyla soğukluk kontrol edilirmi hatta youtube pyrokinesis vs bilinçaltı mesajlarla elementlere hükmedilirmi bana biraz abartı geldide acaba ben şimdi bu videoları dinlesem soğuğa hükmedebilirmiyim earn Cryokinesis - Subliminal Training video budur yoksa bu aldatmacamı

Hayır olmaz. Öyle bir şey olsaydı herkes o videoları izleyip soğuğa,ateşe hükmederdir.
Cyrokinesis,pyrokinesis gibi konular uzun çalışmalar(yıllar),emekler isteyen konulardır.
1-2 video subliminal mesaj içeren video ile başaramazsınız.
Ve dikkat edin. Ne dinlediğinize dikkat edin. O videonun ne tür subliminal mesaj içerdiğini biliyor musunuz ? Tabi ki de hayır o yüzden internetten subliminal mesaj içeren video izlerken dikkat edin.

ilk söylediğine pek katılmıyorum.değerli dostum.bilinçaltının sınırı yoktur.sadece gerekli çabayla çok da uzun sürmeden yetenek geliştirebilir.çünkü bilinçaltının zaman ve mekan sınırlaması yoktur.bu nedenle "yıllar ifadesi" pek doğru değil bence.

ama son söylediğin doğru internetten subliminal mesaj içeren videoları izlerken dikkat etmek yetmez.bence izlemememiz lazım ..

Hayır yapılamaz. Subliminal baka şey, blinçaltı çalışmaları başka şey. Eğer sizde bir psişik yetenek varsa ve bilinçaltına zamanında atılan olumsuz bir kod nedeniyle bunu kullanamıyorsanız o zaman hipnoz ile bu çözülebilir o kadar.

sayın urum peki biz yanlış bilinçaltı koşullanmasını düzeltmek için hipnozun hangi türünü yapmalıyız.oto hipnoz mu ?? yoksa seansa mı katılmalıyız???

Oto hipnoz, alfa frekansında gerçekleşir, daha fazla derine gidilmez, zaten gitseniz farkında olmaz ve yönlendirme yapamazsınız. Alfa Frekansı yeterli olmayabilir. kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, çok derin ve doru yönlendirme ile ile anca spiritüal konularda çalışma başarıya ulaşabiliyor.

sorularla konuyu uzatıyoruz ama derin dalgara inmekten ve spiritüel çalışmalar biraz bilgi verin.bunlar nasıl çalışmalar.. inisiyasyon falan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri