Subliminal mesajlar nasıl hazırlanır

Bu başlık altındaki hazırlanan ses dosyalarını kendim hazırlıyorum. özel bir program sayesinde hazırladığım olumlu telkinler alfa boyuntunda kaydedilmektedir. Bu sayede bilinç bu sesi duymaz ama bilinç altı duyar. Bilinç karşı koymadan bilinç altına aktarılan bilgiler kabul edilir. Olumlu olarak yüklenen bu telkinler bir çok sorununuz için hazırlanmaktadır. Deprosyon, fazla kilo, sigara alışkanlığı vs vs gibi her gecen gün yenisini hazırlayacak ve sizlere sunacağım.

dikkat: mesajları arabada yolculukta önemli bir iş yaparken ocakta yemeğiniz varken yapmayın. uyuyakalabilirsiniz çünkü

Siz güzel bir müzik dinlerken bilinç altınız olumlu komutları alıp size yardımcı olacaktır. tabiki bu kesin bir çözüm değil altarnatif bir yoldur.

Evet bu tekniği nasıl ögrenebiliriz böylece kendimize özel mesajlar hazırlayabiliriz senide yormayız :)

Merhaba...
Subliminal mesaj içeren ve bunun içinde sigara alışkanlığını bırakmak için bir eser oluşturdun mu? Oluşturduysan paylaşabilir misin?

Yalnış anlamayın ama sormak istedim sadece bi düşünce bu mesajlar içinde kötü şeyler olabilirmi ne bilim mesela gizlimabet sitesine bağımlı kal diye ? aslında öle birşey yapacağınızı düşünmüyorum ama iyi fikir gibi duruyor :)

Yalnış anlamayın ama sormak istedim sadece bi düşünce bu mesajlar içinde kötü şeyler olabilirmi ne bilim mesela gizlimabet sitesine bağımlı kal diye ? aslında öle birşey yapacağınızı düşünmüyorum ama iyi fikir gibi duruyor :)

dinlediğinde böyle birşey olmadığını göreceksin. sizin buraya bağlı kalmanızın kime faydası olabilir neden size böyle birşey yapılsın ki :) zaten öyle birşeye gerek yok böyle seviyeli bir siteye bağlı kalmamak elde değil zaten ;)

Bir labaratuvara gönderip tahlil ettirirsiniz. Bu labaratuvarlar nerede nasıl çalışır onu da siz araştırın, varlığını biliyorum çünkü bu yerlerin. O kadar da komplo teorisyeni olmayın yahu. :biggrinjester:

Aslında bunu sıkça düşünmüyor değilim.:D
Yalnız gördüğünüz gibi sitede herhangi bir reklam yok. Yani kazanç getirecek hiç birşey yok. Bir tek bakımlar ücretli, ona da çok çok büyük bir talep yok. Yani bütün tezler çürüdü :p

arkadaşlar bunun için program var programı sizle paylaşıyım herkes kendi cümlelerini yazsın ve denesin
Sublliminal Vision Pro
http://rapidshare.com/files/203674829/Subliminal_Vision_Pro_Version_1.3-Arpej.rar

Cümlelerin telkin içerikli olması gerekiyor.Yani yanlış ve olumsuz bir cümleyle bilinçaltınızı konuyla ilgili yanlış programlayabilirsiniz.Kendi subliminal mp3 ünüzü oluşturacaksanız konuyla ilgilenen bilgili birine danışmanızı öneririm.
Sevgi ve Işıkla kalın

Cümlelerin telkin içerikli olması gerekiyor.Yani yanlış ve olumsuz bir cümleyle bilinçaltınızı konuyla ilgili yanlış programlayabilirsiniz.Kendi subliminal mp3 ünüzü oluşturacaksanız konuyla ilgilenen bilgili birine danışmanızı öneririm.
Sevgi ve Işıkla kalın

"Yanlış" cümlelerden kastınız nedir acaba ?

"Yanlış" cümlelerden kastınız nedir acaba ?

Yanlış cümlelerden kastım amaç dışı.Örneğin amacınız konsantrasyonunuzu arttırmaktır,ama hazırladığınız telkinlerde birbiriyle çelişkili ya da negatif cümleler olursa bu bilinçaltına amacın dışında yanlış komut vermek demektir.

Yanlış cümlelerden kastım amaç dışı.Örneğin amacınız konsantrasyonunuzu arttırmaktır,ama hazırladığınız telkinlerde birbiriyle çelişkili ya da negatif cümleler olursa bu bilinçaltına amacın dışında yanlış komut vermek demektir.

Çok doğru, aynı zamanda bilinçaltı çalışma sistemini ve doğru telkin sistemini bilmek gerekir. Mesela "hayatımda sorun yok" yerine "hayatımda herşey güzel" daha yerinde bir telkindir zira birinci telkinde bilinçaltı "sorun" kelimesine odaklanabilir...

bu dediğin şey real hack insan beynini 6 hz civarı bi frekansla vuruyosun o sesi sadece beyin duyuyo ve algıladığını yapıyo aslında güzel bi yöntem ama 2009 yılında bu yönteme maruz kalan bi adam 15 dk içinde ölümüş ve sonunda araştırıldığında algılanan sesin beyni kurutması istendiği ortaya çıkmış yani bu frekans hazırlanırken üstat bikez dene derim ben bu tarz olmasada zarar verici bişiyle karşılaşabilirsin....yinede benim yazdıklarım dulaktan dolma duyumlarım aslını astarını araştırmadım ama yapılmasından sonra kontırol edilmesinde fayda görüyorum ben herkeze iyi günler..

müziklerin alpha dalga boyunda kayit altina alinmasi tercih edilmeli kanisindayim, sesler sag ve sol kulaktan farkli dalga boylarinda girip bilinc duvarini asabilirler diye düsünüyorum

Merhaba
Almanca konuşabilmek için Subliminal mesaj hazırlayabilir misin? Saygılar. Şimdiden teşekkürler.

müziklerin alpha dalga boyunda kayit altina alinmasi tercih edilmeli kanisindayim, sesler sag ve sol kulaktan farkli dalga boylarinda girip bilinc duvarini asabilirler diye düsünüyorum

Peki istediğimiz ve oluşturduğumuz olumlamaları bilinç duvarından bilinçaltına kabul ettirebilmek için alfa dalgaboyunu nasıl kullanacağız?Kendi olumlamalarımızla nasıl bilinçaltı mesajlarımızı oluşturacağız?

Geri