"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

subliminal dinlerken

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan biard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biard

Kayıtlı Üye
Merhaba. Ben subliminal müzikler dinliyorum kendine güven vs. şeyler için, genelde bilgisayarımdan dinlerim. Sorum şu: Ben subliminal dinlerken oyun oynuyorum oyunun sesi çıkıyor ya da skype dan arkadaşlarımla konuşuyorum. Yani kısacası müzik dışındaki sesler sorun yaratır mı? Bir de müziğin kulaklıksız, tek kulaklıklı yada iki kulaklıkla dinlenmesi farkeder mi? Evet sorularım biraz cahilce oldu ama cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba. Ben subliminal müzikler dinliyorum kendine güven vs. şeyler için, genelde bilgisayarımdan dinlerim. Sorum şu: Ben subliminal dinlerken oyun oynuyorum oyunun sesi çıkıyor ya da skype dan arkadaşlarımla konuşuyorum. Yani kısacası müzik dışındaki sesler sorun yaratır mı? Bir de müziğin kulaklıksız, tek kulaklıklı yada iki kulaklıkla dinlenmesi farkeder mi? Evet sorularım biraz cahilce oldu ama cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
subliminal mesajlı müzikler genellikle 96.000 khz gürültüsünde minimum frekansa optimize edilmiş halidir...mesajın niteliği önemlidir..yabancı mp3lerde subliminal olarak sleeping kelimesini söylüyr...bu size eti etmez..çünkü beyniniz okelimeyi tanımlayamıyor...bilseniz dahi anlamını beyniniz algılayamıor..sadece söyleyiş tarzı beyninize etki eder..o yüzden sublimininal dinleyecekseniz..frekansları öğrenin ve o anki enerjinize ne yapmak istiyorsanız onu dinleyin...kulaklıkla dinlemeniz öneririm..çünkü hz parametric eq lar sadece kulaklıkta çıkar..heleki subliminal direkt olarak kulaklık takılması şartını gerektirir...

size tavsiyem gerçekten subliminal dinleyeckseniz kendiniz yapmanız...ben uyuyacağım zaman..kendi yaptığım telkin müziklerini dinliyorum...fl studioda...ateş sesi açıyorum..üsyüne rüzgar..üstüne soğuk hava gürültüsü sesi,,kısık seste yağmur...kar pıhtısı,hafif uzaklaşan ayak sesleri,,ve bir yerden gelen çatal bıçak sesleri,,ve ufak bir çocuk ağlama sesi,yağmur damlasıiyağmur damlası yere düştükten sonra bir poşetin üstünde çıkardığı ses,,,uzaktaki cadde sesleriii......baya uzun oldu,,her neyse bu kadar sesleri tonlarına göre frekansları karıştırıyorum...sabah uykudan enerjik kalkan insan kulaklıkla 3 dakika dinlesin uyuması için yeterlidir...isterse adrenalin tavan yapsın bu o kişiye yeterlidir...isterseniz size subliminal konusunda yardımcı olabilirm

http://www.gizlimabet.com/threads/19121-Subliminal(Gizli-Telkin)-Kullanma-Rehberi

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri