"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Su siralar hayatim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thebs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thebs

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar,konuyu yanlis yere acmis olabilirim,yeni uyeyim+uyku sersemligi,bir kac ufak tefek yazim hatami gorurseniz guzel bir dille uyarirsaniz duzeltirim,telefondan yazdigim icin boyle bir sorun ortaya cikiyor,her neyse konuya gelelim.
Ben 8.sinif ogrencisiyim,bundan 2-3 sene once hayatim(iz) gayet mukemmel gidiyordu,hem maddi hem manevi,6.siniftayken bir cocugun gormemesi gereken , kaldirmasi zor olan ailevi seyler yasadim(k) neredeyse 2 yil surdu,dersler falan derken hayatim berbatlasmaya basladi. Ama nereden bilebilirdim ki bu yil cok daha beteri olacagini,babam hapise girdi,yakin akrabamiz bicaklanarak olduruldu vs vs,tam ailem duzeliyor derken,bir yazda basima gelmeyen kalmadi,ama benim asil derdim bunlari size anlatmak degildi,benim babam son 6-7 ayda inanilmaz denecek sekilde islama donmustu,anlatamayacagim sekilde,ben yazin surekli geceleri balkondan baktigimda,gozumun onunden ortalama olarak 5 tane beyaz isigin cok hizli bir sekilde gectigini goruyordum,her gordugumde ise icimi bir urperti aliyordu,sonra babama sordum,gece vaktinde ortaya cikan mahlukatlardan(yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeydi) bir kacini gormus olabilirsin,tamam dedim cok umursamiyordum,ben o kadar dindar degilimdir,namaz kilmam,dogru duzgun oruc tutmam falan filan, ama benim hareketlerimi icimden gelen ses belirler,ben cennete gitmek icin iyilik yapmam,yapan soylemem ya da Cehenneme gidecem korkusu yuzunden yalandan , kotulukten kacinmam, ben kendime , kendi kisiligime zarar verir diye. Kendi ruhuma kalbime zarar verir diye yaparim. Ve en sonunda merak ettigim yer: ben bi ara Allah,kitap tanimamazlik yaptim, bu kadar sey geldi basima !!! Ne Allah'i peygamberl gibisinsen.buyuk cahillik yaptim,kabul ediyorum,tam bunlari yaptiktan sonra.cezaevinden mektup geldi, son satiri buyuk Harflerle
ALLAH VAR SAKİN UNUTMA babam bana bu sekilde yazmisti,ciddi ciddi sok gecirdim. Ardindan mektuplasmalar , sonrasinda tovbe ettim,Tekrar islama dondum, ve en onemlisi olarak benim merak ettigim kisim su: Su siralar bende cok garip haller oluyor,nasil anlatayim bilemiyorum, yururken birden bire yada durdugum bi yerde, bir den bire vucudumu hissetmiyorum, sesler cok uzaktan geliyor yanimda ki arkadasim konussa da, o anlarda dusunmeden sanki ezberletilmis seyleri soyluyorum,ve hayat cok farkli gozukuyor,maddeler esyalar, sonra tekrar eski halime dondugumde icimde bir huzur ve biraz da burukluk oluyor,bunun nedenini kime sorsam sacmaladi,astral seyahat diye bir sey varmis,okudum alakasi yok ben oldugum yerde kaliyorum,sanki yukari cikiyor ruhum,ama bir yere gidemiyorum. Biraz uzun oldu,farkindayim,ama ben bu kadar yazmak icin ugrastim,sizde okursaniz cok sevinirim.

Merhabalar.. öncelikle okudum herşeyi yakın akrabanız için üzüldüm, baban içinde geçmiş olsun inşallah 1 an önce çıkar ailevi meseleler bende şu anda çok şey yaşıyorum yazıcak gücüm bile yok ama yazıyorum, tamam demişşin cehenneme gidicem korkusuyla kötülükden kacınmam orasını bilemezsin gidiceğin yeride islamdan uzaklaştım demişşin Allah, Peygamber tanımamazlık yapmışşın bende şöyle diyim senin dinini şu anda yargılayamam bende, çok şey yaşadım sokakda yattığımıda bilirim o yaşlarda baban demiş Allah var sakın unutma, tövbe etmişşin insanlar siz insanlar, bir kötülük başka birşey yapıyorsunuz sonra tövbe ediyorsunuz, ben oruç tutan namaz kılan biriydim dua eden her gece, son bir kaç aydır belki 1 yıldır inancım bitti, şöyle belirtiyim hiç birşeye inanmam niye inanmadığım birine dua ediyimki tövbede etmem yaptığım şeyler için sen et yine tövbeni affeder belki ben karışmam orasına, o dediğin vücudumu hissetmiyorum sanki ruhum çıkıyor ufakken hep olurdu psikolojik olarakmı başka birşey içinmi bilemem, mesela annemle ufakken mezarlığa giderdik mezardakilerin sesini duyardım benle konuşurlardı ürperirdim o sanki ezberletilmiş dediğin sözler onlarıda yaşadım çok, astral seyahat 'de etmedim, ailene babana olanlar için yukardakini suçlamışşın orayada karışamam seni yargılıycak bi halimde yok tövbeni etmişşin zaten tövbe ediyonuz müslümanlar öyle birşey geçtikden sonra tövbe ediyor bi daha tekrarlıyor ama dimi hatayı? tamam beni yanlış anlamayın aklımdakileri yazdım sadece bu forumda her dinden insan mensup kimse - kimseyi yargılıyamaz, kötülüyemez onuda biliyorum, ben kendi aklımdakileri yazdım pek takmamaya çalış psikolojik olarakda olabilir o dediğin sesler vesaire şeyler, çok şey yaşamış'sın umarım atlatırsın, Sayın:Thebs sevgi ve ışıkla kalın...

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim,dinle ilgili konulara hic girmek istemiyorum,fakat soyle bir sey var, psikolojik diyorsunuz,ama ben boyle bir seyi hic dusunmedim bile.

banada oluyordu olabilir biraz hayatınıza düzen verin derim, yeni arkadaşlar bir hobi uğraşıcak birşey gibi, Sayın:Thebs sevgi ve ışıkla kalın...

zor şeyler yaşamışsınız pi' nin yaşamı filmini izleminizi öneririm kendinizi bulcaksınız filmde.
bir psikolojik destek almak isterseniz alabilirsiniz size iyi gelicektir.

Hayat bir sınav bildiğiniz gibi sende bu sınavda stres yapan karnı ağrıyan başı ağrıyan hastalanan cocuklardansın yani zor şeyler yaşamışsın ama bununda mükafatı büyük olur sen dine girmek istemiyorsun ailevi değil annen baban inançlı niye peki neden dine geçmiyorsun hayattanmı sıkılıyorsun çokmu bela atlattın bazıları senin 3 veya 5 katın daha çok bela atlatıyor ve bu onlar için ibretlik oluyor akraban allah cennetinin en güzel yerine koysun onu ama sennin için bu bir ibret olmalı

''Ölüm var Ölüm!!''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri