Arkadaşlar yine kafama takılan çok tuhaf bir durumla karşı karşıyayım. Benim instagram hesabım iki tane. Ben normalde senaryo ve roman yazarıyım, öyle ünlü falan değilim ama kendi çapımda tanınıyorum belli yerlerde. Bir hesabım bu sebeple yazdığım yazılarla ilgili ve herkese açık bir hesap. Gizli değil ve kendi ismin soyismim var. Arada özel şeylerimi de paylaşıyorum ama genelde kitaplar falan var. Diğer hesabım gizli ve sadece çok yakın arkadaşlarım ve ailem var. İsmim de açık açık yazmıyor. Bu herkese açık hesabı bir ara dondurdum çünkü kendi ismim olduğundan yazlıktaki komşulardan tutun annemin çocukluk arkadaşlarına kadar herkesin beni takibe aldığı bir hesaptı her ne kadar kitap paylaşımı da yapsam tanıdık herkes ekliyordu ben de dondurdum bir dönem, dondurduktan iki hafta kadar sonra yıllardır yaşadığım anlsiyetem bitti. Tabi ben hesabı dondurmamla bunu ilişkilendirmedim önce , bir kaç ay sonra gekrar açtığımda panik ataklarım yeniden başkayınca da yine arada bağlantı kurmadım. Şimdi geçmişe dönüp bakınca her şeyi anlıyorum. Sonra tekrar dondurdum yine panik ataklarımkesildi. Gece uyuyamıyordum mesela bir huzur geldi bana, bir ferahlık. Kısacası bu herkese açık hesabımı açtığım zaman en geç bir kaç gün içinde panik ataklarım başlıyor. Kapatınca bitiyor. Çok saçma evet ama aynen böyle ve bu plasebo falan kesinlikle değil çünkü uzun zaman aradaki bağlantıyı anlamadım zaten sonra fark ettim. Sebebi ne olabilir ??? Diğer gizli hesabımda böyle bir şey olmuyor ?! Beni takip eden uzaktan kötü enerji yollayan falan insanlar mı var acaba ?? Geçen hafta yine açtım açmak zorunda kaldım birine bir şey sormak için , allahım bu hafta o kadar kötü panik ataklar yaşıyorum ki size anlatamam …