"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorunlarım.. (Bütün hayatıma bedel olanlar)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan exotic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exotic

Banlı Kullanıcı
merhaba gizlimabet ailesi... kendimi bildim bileli belli başlı sorunlarla mücadele içindeyim ve kişisel gelişim hakkında çok şey öğrenmeme rağmen hiç bişey yapamıyorum.sorun yapamamam değil, aslında beni tutan bi şey var ve ben bunun ne olduğunu bilmiyorum.olumlama yapmak istiyorum niyetleniyorum.Fakat erteleniyo bi şekilde ve yine olmuyo.Şöyle açıklıycam :

Şimdi önemli bi sorunuma çözüm üretmek için arayışlara gidiyorum.Çok kesin ve mükemmel çözümler bulduğum şüphesiz.Parapsikoloji hayatıma girince imkansız denen bişeyin olmadığını kavradım ama gelin görün ki : Tam çözümü devreye sokup sorunuma odaklanıcam.Bişey oluyo ki tanımlayamıyorum.Ancak şöyle bi şey var : sanki yeterli zamanım var nasıl olsa yaparım hissi varmış gibi. sürekli bi erteleme ama sonu gelmiyor.ve sürekli çoklu çözümler üretip aralarında gidip geliyorum.kararsızlık mıdır ? tembellik midir ? ego mudur bilmiyorum.Disiplinsiz gibiyim ve bu sadece sosyal hayatıma değil geliştirip sosyal yaşantıma yansıtmayı hedeflediğim psisik hayatıma da olumsuz yansıyo..Nedenini öğrenmek ve varsa çözüm önermenizi istiyorum. :(

ikinci bi sorunum : Soğukkanlılık gösterememek... açıym konuyu Büyüklenmek gibi olmasın. Kendi çapımda başarılı oldugum çok şey var.Hatta çoğu insanlar da şaşkınlık yaratan yetiler... fakat; bunu birileri beni izlerken yapamıyorum.Gitar çalıyorum. biri izlerken heyecan geliyo ... bi çekinme yaşıyorum.İçimde o his oluştugu anda birden başarısız oluyorum.Basketbolu çok iyi oynuyorum ama kalabalık bi ortamda çoklu oyuncuyla oynarken sogukkanlı olamıyorum çekiniyorum ve heyecanlanıyorum bi anda normalde yapmıycaam bi hata yapıyorum.Ve bu yapabildiğim çok şeyi etkiliyo sürekli aynı şey birilerince izlenirken başarısız oluyo gibiyim.Lütfen özellikle bu konuda yardım edin çünkü basketbol kariyeri yapmak istiyorum ve en büyük engelim bu ... Özgüven eksikliği de karışık bişey. yardım edin..

ve sonuncu bi soru : Ben boyumu normal etkenlerin dışında kontrollü olarak uzatmak istiyorum.Bununla ilgili aklıma olumlama yapmak geldi nasıl yapacağımı yani yöntemlerini okudum fakat artı bişey daha okudum. " Bilinçaltına sonu belli olmayan telkin vermeyin.Mesela kilo alıyorum demeyin.Bunun yerine 55 kiloyum şeklinde bi cümle kurun " sizce bende böyle yapsam olur mu ?? lütfen kimse bana imkansız oldugundan veya başaramayabileceğimden söz etmesin.Sadece soruma cevap arıyorum : " Bilinçaltına boy, kilo şeklinde belirli bi ölçü verilebilir mi " ???

1. Erteleme davranışı , bir sorundur, Bilinçaltında ertelemeniz gerektiğine dair kodlar vardır, bunların temizlenmesi gerekiyor,
2.Bu çok normal bir his bir çok kişide olan bir sorun, çünkü bizler genelde sen sus, sen çocuksun, diye yetiştiriliriz, ve çocukken bizi öne atarlar ve göster amcana derler (aklınıza edepsiz olan gelmesin ) bizde şarkı söyler , dans eder ya da ne göstermemiz istendiyse onu yaparız, bize gülerler, bilinçaltımıza bu durum ben eğer öne çıkarsam herkes bana bakarken bir şeyler yaparsam bana gülerler olarak yerleşir. Bu durumda temizlenmesi gerekiyor.
3. beyaz saçları siyah çıkarma, 10 dakika içinde ; yürüyerek 6 gün ,günde 1 saatte verilecek kiloyu verme, tüy dökme, fiziki denemelerim ve başarılarım oldu boy uzatma denemedim, olabilir denenebilir.

Kişisel gelişim sürecinde olumlamalar etkilidir fakat bilinçaltı ile bilinç arasında bir duvar vardır Bu duvar kişilerin kendi çabaları ile kolaylıkla aşılmaz, uzun yıllar çaba ve emek gerekir. Yaşadığınız sorunları düzelmek çok kolay, N.l.p , e.f.t , hipnoz ile 1 seansta çözülebilir, bulunduğunuz şehirde bu konularda çalışan bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

Kendi başınıza yapabileceğiniz en kolay ve güzel uygulama E.Ft dir. Bu konuda araştırma yapınız ve uygulayınız.

3. beyaz saçları siyah çıkarma, 10 dakika içinde ; yürüyerek 6 gün ,günde 1 saatte verilecek kiloyu verme, tüy dökme, fiziki denemelerim ve başarılarım oldu boy uzatma denemedim, olabilir denenebilir.

Beyaz saçlardan 10 dk içinde siyah saç çıkarma, tüy dökme ya da çok kısa sürede yalnızca yürüyerek kilo verme gibi beden üzerindeki değişikliklerin bu denli yapılabilir olmasına gerçekten şaşırdım. Dışarıdan fiziksel ya da kimyasal bir etki yaratmadan insanın kendi kendine bunları nasıl yapabiliyor oluşunu merak ediyorum. Acaba mümkünse biraz açıklama getirebilir misiniz?

Hipnoz altındaki kişilere şuan sana sıcak bir şey değdiriyorum deyip, dokunduklarında (sıcak bir şey değmediği halde kişilerde yanık oluşmuş. Bu bilgiden yola çıkarak tıbbı hipnoz geliştirilmiş, kesildiği halde kan akmayan, çabuk iyileşen ameliyatlar düzenlenmiştir hala düzenleniyor. Beyin bedeni kontrol ettiği için, duygusal ilişki kurdurarak yani gerçek olduğuna inanması sağlanarak beynin bedeni kontrol etmesi sağlanıyor. bu konuda yüzlerce farklı çalışma var, aklıma geldikçe ve zarar vermeyeceğine inandığım olasılıkları bende deniyorum. Beyin bazen basit komutları alırken bazende çok karmaşık örüntüler kurulabiliyor, doğru bir hikayeleme ile bir çok doğru sonuç alınabiliyor.

Erteleme davranışı ile ilgili bir yazı okumuştum. İd, ego ve süperego ile ilgiliydi. Sanırım ertelemeyi oluşturan egoydu. Bu konu hakkında ataştırabilirsin belki yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri