Gaos
Kayıtlı Üye
Merhaba , ben kafamdaki soruları sormak istiyorum
Sorularım genel olacak .
Fakat bir isteğim , bir ricam var . Semavi dinlere inanan arkadaşlar, lütfen alınmasın ama ilk başlarda yanıt vermezlerse sevinirim .
Çünkü , benim inancım biraz daha farklı .
Az-çok Ezoterik bilgilerle ilgilenen,pagan,şaman,spiritüalist,budist,satanist,deist vs. inançlarında olan arkadaşlar,size sesleniyorum :hurray:
1)Evren nasıl oluştu ? Evren derken, sadece görülebilir evrenden bahsetmiyorum . Diğer boyutlarla birlikte . Herşey nasıl başladı ?
2)Tanrı bunun neresinde ?
3)Tanrı mı Tanrılar mı ?
4)Tanrı-Tanrılar nedir ? Nedir ?
nasıl birşey olarak düşünmeliyiz ?
5) "Şeytan" Baphomet ve diğerleri, aslında kim ?
6)Atalarımız uzaylı mıydı ?
Evrim sürecine bırakılma olayı.
7)Kayıp kıtaların iddiaları doğrumudur? (araştırabildiğim kadarıyla evet) , fakat neden "Dünya Tarihi"'nde yeri yok ?
Şimdilik bu kadar

Fakat bir isteğim , bir ricam var . Semavi dinlere inanan arkadaşlar, lütfen alınmasın ama ilk başlarda yanıt vermezlerse sevinirim .
Çünkü , benim inancım biraz daha farklı .
Az-çok Ezoterik bilgilerle ilgilenen,pagan,şaman,spiritüalist,budist,satanist,deist vs. inançlarında olan arkadaşlar,size sesleniyorum :hurray:
1)Evren nasıl oluştu ? Evren derken, sadece görülebilir evrenden bahsetmiyorum . Diğer boyutlarla birlikte . Herşey nasıl başladı ?
2)Tanrı bunun neresinde ?
3)Tanrı mı Tanrılar mı ?
4)Tanrı-Tanrılar nedir ? Nedir ?

5) "Şeytan" Baphomet ve diğerleri, aslında kim ?
6)Atalarımız uzaylı mıydı ?

7)Kayıp kıtaların iddiaları doğrumudur? (araştırabildiğim kadarıyla evet) , fakat neden "Dünya Tarihi"'nde yeri yok ?
Şimdilik bu kadar