"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sx3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sx3

Kayıtlı Üye
Merhaba Ben Beyin Frekanslarından Tutunda Beyin Sinir Bilimcilikten Psijik Güçlere Bir çok Şeye Hakim olmayı isteyen Biriyim. :)
Fakat Burda Sormak İstedigim Birşey Var.
1-Ben Rüyamda Kendimlen İlgili Arkadaşlarımla İlgili Çogu Şeyi Görebiliyorum Kavga Edicegimden Tutunda Ailemden Birisinin Ölümüne Kadar :)
Bunların HEpside Gerçek Oldu Sizce Bunlar Benim Keşfedemegim Psijik Gücümmüdür Yoksa Bana Verilen Yetenekmi ?
2-idoser İle Yahut Meditasyon İle Çakralarımızı Açabilirmiyiz ?
3-Ben Farkettimki Birçok Psijik Gücümün Oldugunu Tahmin Ediyorum Sizce Gerçekten Varmıdır ? Dozsuz Belirli Süre Astral Yapabiliyorum Yanılmıyorsam ?
Yani Ben Beynimle Astral,Ve İleriyi Görebiliyorum Bunlar BEnim Gücümmü Yoksa Bilinaçtının Bütün Günü Çevirip Bana Yansıtmasımıdır ??

Bu güçler herkeste var yani.Ama birinde gelişmiştir veya başka biri üzerine gitmiştir çalışmıştır.Onunki daha işlev görüyordurç
Ve şu çakralar konusunda.Meditasyon ile açarsın diye biliyorum.I-doser i bilemem

Bence rüyanizda gormuyorsunuz dejavu yasiyorsunuz ruyada gelecegi gormek cok ayri bisey ki tutup yaradan size niye boyle bir lutuf versin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri