Herkese slm olsun. Gunlerdır aradım durdum. En sonunda buldum. Bir yerde okudum bır yazı var onu yazıyorsun Ki eğer izin verirlerse paylasırım . A4 kagıda uzun 10 cmlık bı cızgı cekıyosun sonra yazılanları yazdım . sonra once onun ısmını sonra kendı ısmımı bıtısık bır sekılde el yazısıyla yazdım. MUREKKEBLE . iNTERNETTEN SIPARIS ETTIM HATTA . adını sımdı hatırlamıyorum tuhaf bı ısmı var acık kahverengı bır murekkeb hocaların kullandıgı arabıstandan gelen sonra bu murekkeble yazdıktan sonra ıcıne sogan ve sarımsak kabugunu koydum ocagı yaktım. Ustune koydum. Önce enerjımı topladım sonra hıssettım ve sunları soyledım sesimi duyan her cin yanıma gelsin bana kızmayın zarar vermeyın sadece ona gidin filandan olma ibni filanın kulagına hep benı soyleyın onu her dafesında bana getırın dıye. Sonrada felandan olma ıbnı felan senın belini elini dilini yanlız bana bagladım dedım. enerjım bıtmeye baslayıncada atesı sondurdumve kagıdı oylece bıraktım yarım saat sonra gerı donecegım dedım ısıgı kapattım ve yanan korda onları gordum eger ısteklerım olacaksa dondugumde bu tüm duran kül parça parça olsun dedim ve şükürki oldu. Ertesi sabah uyandıgımda aradım ve geldi