"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sonsuza kadar yaşamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Mew

Sonsuza kadar yaşama konusunda fikriniz nedir??
Felsefe taşı ve ab ı hayat iksiri hakkında bilginiz var mı??
Cinlerden felsefe taşı bulmaya çalışıyorum.Merlinle iletişime geçip uzun yaşanmasının sırrını sordum.Belli bir bitkiyi yemekten bahsetti.Manevi olarak yemeye çalıştım.Sonsuza kadar yaşama konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

Etten yaratılmış bedenimiz ölecek, daha doğrusu süreli dünyadaki süresini dolduracak, asıl beden olan ruh ise hep yaşayacak, ölmeyeceksin yani korkma :D öbür dünyayı ya da ölümsüzlüğü çok fazla irdeleyip burayı kaçırıyoruz. Uzay araştırmacıları mars'ın birkaç fotoğrafını zar zor çekebildiler, hala oralarda yaşam belirtisi arıyorlar. Fazla mı realistim? :D bilmiyorum, ama bence gereksiz bu çabalar, insanlığa da katkı sağlamıyor, fikrim bu. "Dünya'nın içine ...tık" diyemiyorlar da sözde başka gezegenleri araştırıyorlar (buraya nereden geldik)

Cinlerden felsefe taşı bulmaya çalışıyorum.Merlinle iletişime geçip uzun yaşanmasının sırrını sordum.Belli bir bitkiyi yemekten bahsetti.Manevi olarak yemeye çalıştım.Sonsuza kadar yaşama konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Doğmadan önce nerdeysek oraya gidicez bilinç yok olucak ruh da yok bence

Ruhunu satanlar nolucak??Ruh Allah’ın satamazsınız deniliyor ama.Cinler sürekli olarak bana bu soruyu soruyor ruhunu satıyor Musun diye.
Ruh haline geçtiğimizde yeteneklerimizi kullanabilecek miyiz.Bir yaratık bizi yemeğe çalıştığında veya vurduğunda kurtulabilecek miyiz?Normal şartlarda biri beni yediğinde yakar çıkarım diğer dünyada aynı olacak mı??
Öldükten sonraki hayatı düzgün geçirmek için ne yapmak lazım.Bir alim kabire bakmış.Kabire bir mahlukat gelmiş.Kabir sahibi dua edince mahlukatın bir gözü kör olmuş.Dua bilmek mi gerekir bilmiyorum.Şehitte olsan öldükten sonra bir amaç kalmıyor gibi.

Bende mutlu ve keyifliyim ama bazen keyfim kaçıyor.Ölürsem kurtulurum.Öldükten sonra oturup televizyon izlemek veya internette dolaşma imkanı bulabilirsem bence de ölüm sorun değil ama kendimi ölüme alıştırmamaya çalışıyorum.Kendime zarar verebilirim diye.
Sigaraya başlarken ben bunu hayat boyu içerim dedim.O zamanlar ortalama yaş 65 ti.Bende dedim 45 te ölürüm.Alkolüm olmaz sadece sigaram olur diye düşündüm.Ama gel gör ki sigara beni rahatsız etmeye başladı.Bırakmak istiyorum ama iki saatten fazla dayanamıyorum.Allen çar yöntemiyle sigara bırakmada sigarayı ömür boyu içmeyi seçmiş olamazsınız diyor ama ben ömür boyu içmeyi seçtim.Eskiden babada anlamsız gelirdi çayı şekersiz içmek gibi şeyler ama yaş geçince böyle takıntılar oluyor.

Ruhunu satanlar nolucak??Ruh Allah’ın satamazsınız deniliyor ama.Cinler sürekli olarak bana bu soruyu soruyor ruhunu satıyor Musun diye.
Ruh haline geçtiğimizde yeteneklerimizi kullanabilecek miyiz.Bir yaratık bizi yemeğe çalıştığında veya vurduğunda kurtulabilecek miyiz?Normal şartlarda biri beni yediğinde yakar çıkarım diğer dünyada aynı olacak mı??
Öldükten sonraki hayatı düzgün geçirmek için ne yapmak lazım.Bir alim kabire bakmış.Kabire bir mahlukat gelmiş.Kabir sahibi dua edince mahlukatın bir gözü kör olmuş.Dua bilmek mi gerekir bilmiyorum.Şehitte olsan öldükten sonra bir amaç kalmıyor gibi.
Cinlerle konuşabiliyor musun, musallat olmuyorlar mı, tehlikeli değiil, nasıl konuşuyorsun?

Davut yıldızı çizip saklamıştım.O günden beri konuşabiliyorum.Yalnız hissetmiyorsun.Kapıdan bakıyorlar.Musallatta oluyorlar.Satanist olsan müslüman cinler müslüman olsan diğer cinler musallat oluyor.Seni boğucam seni öldüreceğim gibi sesler oluyor.
Komik şeylerde oluyor.Sandalyede oturuyorum.Çocuk bir cin ayağımı ittirip vın yaptı.Gülmekten kendimi alamadım.
Normalimi daha hayırlı olur yoksa bu durum mu bilmiyorum.Daha az zarar görüyorum bu durumda.Vücudumda ağrı olmuyor.

Davut yıldızı çizip saklamıştım.O günden beri konuşabiliyorum.Yalnız hissetmiyorsun.Kapıdan bakıyorlar.Musallatta oluyorlar.Satanist olsan müslüman cinler müslüman olsan diğer cinler musallat oluyor.Seni boğucam seni öldüreceğim gibi sesler oluyor.
Komik şeylerde oluyor.Sandalyede oturuyorum.Çocuk bir cin ayağımı ittirip vın yaptı.Gülmekten kendimi alamadım.
Normalimi daha hayırlı olur yoksa bu durum mu bilmiyorum.Daha az zarar görüyorum bu durumda.Vücudumda ağrı olmuyor.
Ya musallatan kastım hayatını kötü etkiliyor mu yani her işin çıkmaza çıkıyor mu ben cinlerle konuşmayı istiyorum fakat musallat olurlar diye korkuyorum bide instagramdan yazar mısın 1903ananonim

Bir şey ölümü olduğu için bu güzel olmadığı anlamına gelmez.Ölümsüz olmadan önce ölümlü olabilmenin değerini anlaman gerek öncelikle.

Bende olanların çoğu sizlerde de var. Görüp sevinmek kaldı.
🤗
Doğru diyorsun haklısın ne denebilir ki :) geçen ki gliflerden ( + ) bişey yapmadan bana bi müddet daha para akışı geldi ( öncekinden hariç bi beşbinin üzerinde bi meblağ daha ) işin iksiri kaçmasın diye ses etmedim : ))) ve akan para öyle yatırımdan yada böyle hisse paraları yada kur artışlarından değildi gayet başka etkenlerden cebime giren para :)) 🙏 Tekrar teşekkür ederim.

Geri