anıBRS
Kayıtlı Üye
Merhaba, bir kaç ay önce gece vakti uykuya yeni daldığım bir sırada birisinin arkamdan sarıldığını hissettim, hareket edemedim. Ardından beni yataktan çekti ve havaya kalktığı hissettim, çok kısa sürdü panikledim ve bir anda düştüm, yada öyle hissettim. Karabasandır diye çok durmadım üzerinde. Aynı şey birkaç kez daha oldu, sonrakilerde daha uzun sürdü ve sadece öylece havada kaldık. Her seferinde de kulaklarım bayağı bir çınladı. Sonrasında olanda ise kafamı çevirip arkama bakmaya çalıştım. birisi vardı sanki arkamda illüzyon gibi. yüzünü falan göremedim tabii ama zayıf kol ve vücudu olduğunu hatırlıyorum, birde beline kadar saçları olduğunu. bakmaya çalıştığım sırada anlam veremediğim bir sürü görüntü ve şekiller gözümün önüne geldi, başım döndü, oda gitti zaten. Fakat baş dönmem ve kulak çınlamaları uzun süre devam etti.
En sonuncusunda da gece yeşil bir ışık yüzünden aniden uyandım, kalktım salona gittim dışarıya baktım fakat üzerimde değişik bir his vardı. sanki yere basmadan gidiyormuşum gibi. Odaya döndüğümde yatakta olduğumu fark ettim ve yine sıçrayarak kalktım.
Sizin böyle deneyimleriniz veya ne olduğu hakkında bir bilginiz var mı ?
En sonuncusunda da gece yeşil bir ışık yüzünden aniden uyandım, kalktım salona gittim dışarıya baktım fakat üzerimde değişik bir his vardı. sanki yere basmadan gidiyormuşum gibi. Odaya döndüğümde yatakta olduğumu fark ettim ve yine sıçrayarak kalktım.
Sizin böyle deneyimleriniz veya ne olduğu hakkında bir bilginiz var mı ?