SOHBET-i MUHABBET

  • Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi
M

Mew

Bugün ihtiyacı olan bir çocuğa döner ekmek aldım.Çocuk aç gözlerle dönerlere bakıyordu.Bunu yapınca iyi biri olduğumu düşündüm.Ama büyüyle öldürdüğüm ve öldürmekte olduğum insanlar benim kötü biri olduğumu söylüyordu.Hayatım berbart.Hiç bir acı nerdeyse hissetmiyorum ama büyük ihtimalle insanlara zarar verdiğim için varlıklardan zarar görmüyorum.Beni kullanıyorlar.Bazen zarar vermeyi durduruyorum ama bazı insanlar acıyı hissetmeyi hak ediyorlar.Zamanın ne getireceğini bilmiyorum.Doğru biliyorsam karma deniyordu yaptıklarının karşılığını almaya.Bir çocuk bana zarar vermişti.Çocuğun babası beyin kanamasından ölmüş.Altı sene içinde olduğu için üstüme alındım.Doğru olduğunu bildiğim gerçekler var.
 
M

Mew

Yapmadım ama o çocukla tanışdığım zamana kadar insanları belli aralıklarla beyinlerini yaktığımı düşünüyordum.Yakmayı imajine ettiğimde beyin kanaması olduğunu düşünüyorum.Karma olarak veya bir sebep aradığımda aklıma bu geldi.Kovidin değişen semptomlarını kendime bağladığımda oluyor.Uzun süreli kovid gibi.Otomatik olarak yaktığımı düşünüyorum.Biraz deli saçması ama bir kişinin gözünü yaktığım zaman daha çok göz kırpıyor.Kendimce tek kanıtım bu yakma olayına.Şifa büyüsünün tersi zarar verme diye bir konuda yazmıştım.Gözün alevle yandığını imajine ediyorsun.
 

Ori

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
3,250
Tepkime puanı
3,146
Kazakistan kaynıyor. İşte bir ülkenin yıkımı ve Rusya'ya teslim oluşu bu kadar basit.
 

star53

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ara 2012
Mesajlar
474
Tepkime puanı
1,311
Arkadaşlar aşısızım ve korona oldum. Bakalım nasıl oluyormuş.
Geçmiş olsun. Bende 3 gün aşırı baş ağrısı ve 10 gün kadar da tansiyon düşüklüğüne bağlı halsizlik yapmıştı. Ama benimki ilk versiyonuydu, bu daha hafif diyolar. Tez zamanda atlatırsın umarım :)
 
  • Beğendim
Tepkiler: Ori

Ori

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
3,250
Tepkime puanı
3,146
Aslında seyrini merak ediyordum. Gelişmeleri not alacağım. Teşekkür ederim.
 

Ori

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
3,250
Tepkime puanı
3,146
Çok geçmiş olsun sevgili Ori çok üzüldüm, umarım sıkıntısız atlatırsınız, Bebek asprini kullanmak iyi geliyormuş belki faydası olur size
Çok teşekkürler. İlaç kullanma gereği duymadım şuana kadar.

Şuan durumum iyi sevgili Absoluta Virtute. Kendimi kötü hissetmiyorum. Sadece ensemde ufak ve pek sorun çıkarmayan küçük bir ağrı var. Onun dışında şükür iyiyim. Teşekkür ederim.
 

abc123

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2019
Mesajlar
129
Tepkime puanı
141
İlk doz asımı oldum. Turkovac yaptırdım. Bas agrısı oldu cok onun dısında cok sıkıntı cıkmadı. ası vurulan yerde hiç bir sorun olmadı
 

Ori

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
3,250
Tepkime puanı
3,146
Bugün yapılan açıklamayla pcr testleri sadece semptom gösteren kişilere yapılacak. Pozitif vakalar 7 gün karantinasını bitirdikten sonra test olmadan karantinayı sonlandırıp, dışarı çıkabilecek.
 
Üst