SOHBET-i MUHABBET

  • Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 70925

Hâlâ bekliyor muydunuz siz. Vah vahh

SoOLTN.jpg
 

Xian

Banlı Kullanıcı
Katılım
23 Nis 2017
Mesajlar
25
Tepkime puanı
38
yaklaşık iki haftadır eve annesini kedi, kuş ya da köpeklerin kaptığını düşündüğüm bir sincap yavrusu geliyor. ölmezse şayet 1-2 ay içinde alışıp evde takılmaya başlar. yani sanırım.
 

Darkon

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Eki 2016
Mesajlar
503
Tepkime puanı
628
Çok sevdiğim⭐ bir astrologdan randevu aldım.Randevum şubat 2022.Randevunun doluluk durumuna mı gülsem yoksa bekleyeceğim zamana mı ağlasam bilemedim?.

Özel değilse ne için aldınız randevuyu merak ettim. Bu arada 2022 nedir yahu çok bütçeli Hollywood filmi mi çekiliyor orada ne oluyor... :LOL:
 

dünyalı

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Nis 2010
Mesajlar
455
Tepkime puanı
772
Bu arada dün sitede bir gariplik mi vardı? birisi eski konuları hortlatıp hortlatıp kaybolmuş....Açılan konularda baştan sona dogru tek bir üyenin nicki vardı o şekilde görünce ne oluyor dedim bir an. ?
 

blessedwithlove

Kayıtlı Üye
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
108
Tepkime puanı
226
Konum
paradise lost
Rüyamda yunusa benzeyen insanlar gördüm hatta bu sefer çocuklardı insan formunda ve çok güzellerdi geçen sene de yine bu zamanlarda toplu olarak göç ettiklerini görmüştüm berrak bir suda, gün batımında, muhtemelen başka bir gezegende yine çok güzellerdi. Her şey birbiriyle bağlantılıdır falan dediler bilmediğim bir şey söyleseler şaşırırdım zaten.:cautious::cautious: Böyle bir ırk var mı acaba? Takım yıldızı varmış Delphinus takım yıldızı diye. Bunu yazarken de müzik dinliyordum klibin sonunda yunus sesi duydum klipte yunuslar varmış ne oluyoruz yahu. Delphinus bilgeliğinden mesajlar diye de kitabını buldum hemen alıp okumalıyım. (Öylesine yazdım gevezelik olsun diye konu açmak istemedim bunun için.)
 
Son düzenleme:
Üst