"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

slm;çok fena bir şekilde uykusuzluk yaşıyorum,nedense bütün gün çok rahatsızım...

klaroline

Kayıtlı Üye
merhaba, öncelikle konu yanlış yerde açıldıysa kusura bakmayın.ben uzun zamandır rüyalarımda hep yüksek bir yerden düşüyordum, bunun sonucunda irkiliyordum. fakat son bir kaç gündür feci bir şekilde oldu.uyumaya çalışıyordum birden görüntüler geliveriyor.kontrol de edemiyorum. ben hep bir yerlerden düşüyorum ,ya da ayağım takılıyor. sonra da yatak sanki sarsılıyor bende çok kötü irkiliyorum. lütfen biri bana nasıl kurtulacağımı söylesin.bir de sakın yanlış anlaşılmasın, site kurallarını çiğneyip, rüya yorumu istemiyorum, zaten rüya gibi olmuyor genelde birden geliyor, çok kötü lütfen neden olduğunu ve nasıl kurtulacağımı söyleyin...korkuyorum
teşekkürler...

Bende aynı durumdan müzdaripdim. Sana şunları yapmanı tavsiye edebilirim. Bana çok iyi geldi.. 11 defa Besmele. 11 defa Nas süresi. 11 Defa Felak süresi. ve 11 Defa Tarık süresi.. Faydasını göreceksin...

Öncelikle Rabbim şifa ihsan eylesin . Size bir kaç tavsiyem olacak İNŞALLAH yararını görürsünüz

1. Olarak yatmadan önce namaz abdesti alın
2. Olarak yatarken Nas Felak Ayetel Kursi İhlas sürelerini bol bol okuyun
3. Olarak günlük hayatınız'da bol bol zikir çekin '' ALLAH ( C. C ) Salavat '' gibi..

Eğer bunları yaptığınız halde bir sonuç alamıyorsanız mutlaka ama mutlaka Tıp'a başvurun....

ben zaten söylediklerinizi normalde de yaparım. ama yine de sağolun. bir psikoloğa da gittim. bir şeyin yok, muhtemelen strestir dedi. bir de ben müslüman değilim, ama yine de yaşadıklarımdan dolayı bir faydası olur diye, islama ait ne varsa yaptım.teşekkürler, tavsiyeleriniz için...

Tıp ve dualar olmadı ise. Ozaman Hoca'ya git.. Gerçi oda okuyup üfleyerek üzerindekini kaldıracaktır. Yine aynı kapı.. Fakat bazı kişilerin okuması keskindir. Dogru kişi.

Müslüman değilseniz yaptıklarınızın sonuç vermemesi normal bence :) inancınız ne ise ona göre dua edip tanrıdan isteyin, google dan bitki çaylarını araştırin şu anda hatırlamıyorum hangi bitkiler rahat uyku sağlıyordu, aktardan alıp evde demlersiniz eminim yararı olacaktır. Benimde uyuyamadığım tek istisna anlar lazer olduğumun ilk aylarıydi, 3,4 tane uyku hapı alıyordum saat başı ama yok uyuyamıyordum ağrıdan... şimdi ise uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum :D

Aynı sorunu yaşayan üyeler bu başlık altından sorunlarını belirtmişti. Aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm. Sevgiler. :)

http://www.gizlimabet.com/threads/16632-Yatakta-s%C4%B1%C3%A7rama

öncelikle verdiğiniz link için teşekkür ederim ama buradaki kişiler yataktan aniden sıçrıyormuş.ben düştüğüm için sıçrıyorom. hatta sıçramakta değil tam olarak ben bile korkuyorum yaptığım hareketten, bir de bitki çaylarını deneyeyim bakalım,

Melisa ve papatya çayları birlikte demlendiğinde kişiyi rahatlatıp, stresi azaltıyor.. Uyumadan yarım saat ya da bir saat önce içerseniz faydasını görürsünüz.

Slm öncelikle ben bu sizin başınıza gelenin daha evvelden burada duyduğum ve de okuduğum kadarıyle cinlerle ilgili olabileceğini duymuştum.Rüyada yüksek yerden düşüyor gibi hissetmekle ilgili bir bahsin geçtiğini hatırlıyorum.Siz yine de bir bilene danışmalısınız.En güzeli bu sanırım.

evet davetlerle 6 senedir uğraşıyorum. oldukça tecrübeliyim ama o yüzden bunu hiç düşünmedim. zaten cinlerle ilgili oldukça fazla bilgim var, bir şeyler yaparım inşallah...

Görmüş olduğun ya da gördüğünü hissettiğin rüya senin beyin dalgalarına zarar vermiş olabilir. Bu yüzden kendini oraya odaklamışsın. Hep uyumadan önce aklında olan şey, uyursam yine aynısını göreceğim. diye bir şey olsa gerek. Bundan kurtuluş yolu aslında kendini rahatlatmak olacak diyeceğim ama bunu yapabileceğini pek sanmıyorum. Aynısını ben de yaşamıştım. Kafamda herhangi bir düşünce yokken bile uyuyamadığım günler olmuştu. Günlerce çaresine baktım ama çözümü yine kendi kendime ürettim. Şimdi nasıl yapacağını sana anlatayım. Sabah kalk ve sabahın erken saatinde kulaklığı kulağına tak ve anlamsız müzikler dinle. Kafa ağrıtan tarzda olsun black metal gibilerinden vs... Bunu ortalama yarım saat filan aralıksız olarak yap. Sonra kulaklığı çıkar ve yaptığından tamamen alakasız bir şey yap yani git kahvaltı yap ya da camdan dışarıyı izle vs... Gün içerisinde normalde yaptığından çok daha farklı şeyler yap ama hepsi mantıksız olsun ve vücudunun yoracak şeyler olsun. Vücudunu o kadar yor ki gece yatağa girdiğinde her yerin ağrısın neredeyse =) sonra akşam hemen uyuma dayanabildiğin son ana kadar dayan. Film izle kahve iç vs... Ben ortalama 52 saat uyumadan kalmıştım. Ondan sonra bir uyudum. Ne rüya gördüm ne de kıpırdadım. Bildiğin bayılmışım =) O günden sonra da hiç böyle bir şey olmadı =) Tabi uyumadan önce dua okumayı eksik etme yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden teşekkür ederim =)

Uykuda farkında olmadan da astral yaparız. Aynı düşme hissi ve korkuyla uyanma özellikle küçükken bana da olurdu. Devamlı uçtuğumu görür sonrasında da karanlık uçurumdan aşağıya düşerdim. Eskiden anlam veremediğim vede cevap bulamadığım bu deneyimlerin bilinçsizce yaşanan astral sonrası, astral bedenin vücuda dönüşü olduğunu bu konularda bilgilendikçe ve tecrübe kazandıkça öğrendim :)
Sakın kendinizi korkutmayın, varlıklara vs de yormayın. Bilinçli olarak astral seyahat yapmayı deneyebilirsiniz.

bu eskiden bana da çok oluyordu .. öyle ki neredeyse her sabah uçurumdan düşerek uyanırdım ve uyandığım zaman da yatakta hani yere çarptığın ilk an olur ya yatakta öyle sarsılarak uyanırdım .. son zamanlarda da bir keresinde de düşerken uyanırken yatağın baş kısmındaki demirlere sıkı sıkı tutunarak uyandığımı biliyorum . bir kaç kere böyle uyandım .. tabi uyandığımda baya bir korkuyordum .. ama şu sıralar yok .. kendiliğinden geçti ..

Merhaba Arkadaşım. Anlamadığın ve tanımadığın yüzler ve olaylar görüyorsan, bunun geçmiş yaşamların bütünleşmesi ile ilgili olduğunu söyleyebilirim. Aynı şeyi ben de yaşadım. Ancak görüntüler ne kadar kötü olursa olsun ben çok keyif alıyordum ve o şekilde uykuya dalıyordum. Bu safha geçtikten sonra uyku sorunu yaşamaya başladım. Ufonun hava temizleme cihazı var. Negatif iyonu açıp karşıma, uyumam, hem uykumu düzene soktu hem de deliksiz uyumamı sağladı. Benzeri deneyimi yaşadığım için, bunun bir kaç ay süreceğini söyleyebilirim. Korkman gereken bir şey olduğunu sanmıyorum. Hatta ben özledim bile. :)

1. Olarak yatmadan önce namaz abdesti alın
2. Olarak yatarken Nas Felak Ayetel Kursi İhlas sürelerini bol bol okuyun
3. Olarak günlük hayatınız'da bol bol zikir çekin '' ALLAH ( C. C ) Salavat '' gibi..
[/QUOTE]
Melisa ve papatya çayları birlikte demlendiğinde kişiyi rahatlatıp, stresi azaltıyor.. Uyumadan yarım saat ya da bir saat önce içerseniz faydasını görürsünüz

Bunları sevdim :D
Hadi hayırlısı!

Geri