"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Size bir sorum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Happy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Happy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben bu sitede yeniyim. Tesadüfen burayı buldum ve çok mutlu oldum.
Size bir sorum var. Ben 7-8 yaşımdan beri çoğu kez aynı şeyi görüyorum. Akşamları uyuduğumda kendimi uzuuuun bi çınarın üzerinde görüyorum. Ve aniden süratla o çınardan yere düşüyorum, düşerken uykudan uyanıyorum ve resmen ruhumun bedenime çakıldığını hissediyorum ? Sizce bu tam olarak nedir ? (Astral seyahat vs hakkında bilgiliyim ama bunu tam çözemiyorum)

Üzgünüm ama sitede rüya yorumcumuz yok :( Ben sokaktaki alimi değil içindeki alimi ara ! sözünden yola çıkarak diyebilirim ki bence bu gördüklerinizin anlamını kendi içinizde ve çevreninzde aramalısınız. Kısa bir araştırmayla rüyada geçen nesnelerin anlamlarını bulabilirsiniz tabi sizin için doğru olur mu?? :) iyi şanslar

ilk önce rüyanın nasıl yorumlandığı değil insanın yaşam tarzıdır. Yaşamınız islam kurallarına uyarak yaşanıyorsa rüyayı kaale almaya gerek yoktur . Rüyalar seytani ve rahmanidir .Eğer şeytan sizin beyninizi birşeyle meşgul etmek isterse devamlı size aynı rüyaları tekrar ettirir.Unutmayalımki ALLAH;(C.C) tecellilerinde tekrar yoktur .O devamlı yeni şeyler yaratmadadır.Sizin rüyada böyle bir şeytani rüya olabilir .Yinede endoğrusunu ALLAH;(C.C) ü bilir selamlar

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben bu sitede yeniyim. Tesadüfen burayı buldum ve çok mutlu oldum.
Size bir sorum var. Ben 7-8 yaşımdan beri çoğu kez aynı şeyi görüyorum. Akşamları uyuduğumda kendimi uzuuuun bi çınarın üzerinde görüyorum. Ve aniden süratla o çınardan yere düşüyorum, düşerken uykudan uyanıyorum ve resmen ruhumun bedenime çakıldığını hissediyorum ? Sizce bu tam olarak nedir ? (Astral seyahat vs hakkında bilgiliyim ama bunu tam çözemiyorum)

Üst üste aynı rüyayı görüyorsanız burada size bir şey anlatılmaya çalışıyordur. Bunu da siz anlayabilirsiniz. Rüyanızı anlamdırmaya çalışın ama kendinizi yormayın her gün biraz biraz o rüyanızı düşünün en sonunda ne anlatılmak istendiğini anlarsınız. :)

Diğer yönden bakarsak düşme rüyalarını çoğu kişi yaşar. :)

Bazen her gün bazense ayda 3-4 defa oluyor. Eğer öyle birşey yaşıyorumsa mutlaka aynı gün göz kararmalarım oluyor. Ama şimdi eskiye göre biraz azaldı.

Her defasında aynı duyguyu yaşıyorum. Sanki o an yok olucakmışım gibi ama olmuyorum..

Ben bir müslümanım. Ve bir kere bu rüyayı (ki rüya mı demeliyim bilmiyorum) gördükten sonra uyandım ve yeniden uyudum. Uyuduktan sonra rüyamda bir papaz bir elinde o ışıklı lamba mı ne mi bilmiyorum onu tutuyordu. Diğer eliyle de alnıma göğsüme ve bide omuzlarıma haç çekip gitti.

ilk önce rüyanın nasıl yorumlandığı değil insanın yaşam tarzıdır. Yaşamınız islam kurallarına uyarak yaşanıyorsa rüyayı kaale almaya gerek yoktur . Rüyalar seytani ve rahmanidir .Eğer şeytan sizin beyninizi birşeyle meşgul etmek isterse devamlı size aynı rüyaları tekrar ettirir.Unutmayalımki ALLAH;(C.C) tecellilerinde tekrar yoktur .O devamlı yeni şeyler yaratmadadır.Sizin rüyada böyle bir şeytani rüya olabilir .Yinede endoğrusunu ALLAH;(C.C) ü bilir selamlar

Bu dediğinize katılmıyorum. Madem tekrara gerek yoktur, o zaman hayat neden bir döngü içindedir? Rüyanızın şeytani olacileceğine kesinlikle katılmıyorum. Bence size verilmek istenen mesajlar var, sembollere işaretlere dikkat edin. Mutlaka cevabınız ordadır.

bu sizin kafanıza takılmış bir şey belli ki. hani ben bunu sürekli yaşıyorum, acaba sebebi nedir, fiziksel bir sorun mu yada paranormal bir durum mu diye. Tekrarlanmasının sebebi sadece bu olabilir. Rüyalar konusunda çok çok aşırı uzman değilim ama zihninizde sürekli tekrarladığınız yada düşündüğünüz, günlük hayatta da yaşadığınız şeylerin rüyalarınızda karşınıza çıkma ihtimali daha yüksek. Her rüyayı da bir mesaj, uyarı yada olumsuz bir durumun sinyali olarak görmemek gerekir. Tabi ki ben de bu tarz durumların olduğunu düşünüyorum, inanıyorum da. Önceden astral seyahat konusundaki denemelerimde bunlara benzer şeyler yaşadığımı hatırlıyorum. Fakat belki bunlar sadece zihnimin benimle oyunlarıydı, belki de gerçeklerdi, bunu bilemem ancak bunlardan uzaklaşmanın en kolay yolu zihnini boşaltarak, bunu hiç düşünmemen olduğunu düşünüyorum. Eğer yanlış bir şey söylemişsem de bu konuda bilgisi olan bir üyenin, sizinle birlikte beni de bilgilendirmesi beni mutlu edecektir.

aynı şey bana da oluyodu ben astral sehehat oldunu düşşünüyorum tahminince siz psişik yetenek yönünden gelişmiş fakat kendinizi daha keşvedememişsiniz saygılarımla...

Evet sizinle aynı fikirdeyim.. psişik yeteneğimin olduğunu düşünüyorum.. ama daha ne ve ya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Cevaplarınız için herbirinize teşekkür ederim.

Evet sizinle aynı fikirdeyim.. psişik yeteneğimin olduğunu düşünüyorum.. ama daha ne ve ya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Cevaplarınız için herbirinize teşekkür ederim.

Cevabı kendinde aramalısın, bunu meditasyonla deneyebilirsin. Zihnini düşüncelerden arındırıp özüne odaklanmalısın. Ama öncelikli tavsiyem engelleyici ön yargılı düşünceleri çevrende tutmamalısın arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri