"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce yanlışmı ? Buna bir çözüm bulunabilirmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysorfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aysorfi

Kayıtlı Üye
Anlamadığım birşey var . Neden kişiler sırf söz olsun diye büyü ile ilgili düşüncelerini yazıyor. Sanırım sitede yorumlarını yazacak bir yerler var veya açabiliyorlar. Bu konular herkezin kendi düşüncesidir ama konulara da bunlar yazılmasın artık .

İnsanlar sürekli o dua, bu büyü ile ilgili bilgi edineceklerine oraya yanlış,yapmayın veya günah diyebiliyolar.

Buda benim yorumumdur arkadaşlar.

Bazı kişiler ki mutlak vardır sırf mesajım olsun tecrübem olsun. Konum olsun diyerek ten konu açanlar veya yorum yazanlar var. Bazen Mod arkadaşlara sorulan sorular şunlar;

Sizce benim seviyem nedir ?
Neden acaba bunlar oldu ?
Ben seçilmiş kişimiyim ?
Neden öldü ?
Neden teşekkür bütonu yok ?
Niye rüyalara yorum yapamıyoruz ?

Ben Mod değilim. Ama bunlar dan hoşlanıldığını zannetmiyorum. Güzel bir konu animalsa.

Bu ben seçilmiş kişi miyim konusu daha çok mesaj kasmak için değil kendini özel hissetmek isteyip egosunu okşama çabası bence :)

Bu konuda sık sık uyarıyoruz ama nafile.. Yasaklıyoruz nafile.. Siteden çıkarıyoruz nafile.. Anlaşılamıyoruz, anlatamıyoruz ya da anlamıyorlar. :)

Geri