"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arastirmaciastralci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu tür konulara yeni yeni başladım daha önceden duymuştum ama fazla ilgilenmemiştim.Şu aralar Astral seyahat yapmaya çalışıyorum.Ama nedense başaramıyorum.Denerken sadece kalp atışlarımda garip bir his uyanıyor.Sizce gerçekten iyi şekilde konsantre olamıyor muyum? Yoksa psişik enerjimi kullanamıyorum gibi bir durum olabilir mi? Bu konuda da bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.:D

Astral seyahat uzun bir çalışma gerektirir.Öncelikle nefes çalışması yapın ve konstrasyon çalışması yapın.Sitede astral seyahatla ilgili değişik metotlar var. Ama en iyisi sizin kendi metodunuzu bulmanız. Bu yine deneye deneye olur. Ve kalp çarpıntısı ya da can yanması olduğunda korkmadan devam edin. Korktuğunuz zaman tekrar başa dönersiniz çünkü konstrasyon bozulmuş olur artık.

Astral seyahat uzun bir çalışma gerektirir.Öncelikle nefes çalışması yapın ve konstrasyon çalışması yapın.Sitede astral seyahatla ilgili değişik metotlar var. Ama en iyisi sizin kendi metodunuzu bulmanız. Bu yine deneye deneye olur. Ve kalp çarpıntısı ya da can yanması olduğunda korkmadan devam edin. Korktuğunuz zaman tekrar başa dönersiniz çünkü konstrasyon bozulmuş olur artık.

Sanırım bu konuda bilginiz var. Rica etsem verdiğim linkte ki deneyimimi okuyup beni aydınlatabilirmisiniz ?
http://www.gizlimabet.com/threads/78-Astral-Seyahat-Deneyimleri?p=243672#post243672

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri