"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce bu nedir(lütfen içeri)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tevhid61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tevhid61

Banlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar.

son 2 yıldır haftada 2 veya 3 kez geceleri yatakta uyurken gündüzde olabilir.birden birşey beni yataktan kaldırmaya çalışıyomuş gibi olup uyanıyorum.bazen kolumu birdenbire havaya kaldırıyor.kolum kalkıyor vucudum hareket eder gibi oluyor ama isteksiz bir biçimde.bunun ne olduğu bilen yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba ?

Uyku halinde astral seyehat olabilir, bana uyku halindeyken çok oluyor.Birden sebebsiz yere sıçrıyorum..

bende yataktan 30 cm bir metre yüksekte uyandığım zamanları hatırlıyorum kendime geldiğim gibi düşüyordum verlıkların işidir heralde

Bir çok sebebi oIabiIir astraI yada ugraşmış oIdugunuz davet yada çagrıIar.. Unutmayın ki durup dururken kimsenin başına bir iş geImez...İyi düşünün mutIaka bir cevap buIacaksınızdır..İyi forumIar..

Bir çok sebebi oIabiIir astraI yada ugraşmış oIdugunuz davet yada çagrıIar.. Unutmayın ki durup dururken kimsenin başına bir iş geImez...İyi düşünün mutIaka bir cevap buIacaksınızdır..İyi forumIar..
bence yanlışınız var bazen durup dururkende insanların başına böyle bir iş gelebiliyor.kendimden örnek vereyim hiçbir davette bulunmadığım halde gece uyurken birdenbire kulağıma adımın fısıldanmasıyla uyandım.ama ben hiçbirşey yapmamıştım.o zaman kulağıma fısıldayan şey kimdi.rüya değildi bundan %100 eminim tam kulağımın dibinden biri fısıldamıştı.

bana da aynısı oldu bir dönem

bir dönem çok zikir çekmeye başlamış ve hergün teheccüde kalkıyordum inanın bir süre sonra bıraktıımda ayaklarımın ucundan çekilerek ve dilimden çekilerek kaldıılmaya başladım: çok korkmuştum o dönem sonra dualar saolsun..

bu astral seyehattir bedeniniz deilde ruhunuzu kontrol ediyorsunuz yakında uğraşırsanız basiret gözünüzde açılır Allah izin verirse :)

Geri