"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Siz ne için yapıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dimply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dimply

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkesin bir nedeni vardır bence astral yapmak için.Kimi istemsiz,kimi merak için kimi de birini görmek için astral yapıyor.Eğer özel değilse siz ne için yapıyorsunuz?

Ben gezmek ve birilerini görmek için yapıyorum :D

Astral seyahati kim ne için ister bunlar çok farklılık gösterir.En çok birini görme arzusuyla yaparlar yada yapmaya çalışırlar.İşin esas amacı ilim bilgi ve farkındalığın artması dışında olmamalıdır. Bana sorarsanız ; söylemem :D

geleceğe gidilemez diye biliyorum ?

Aslında geçmiş ve geleceğe gidilebilir, fakat gördüklerimizin gerçekliğinden emin olamayız.
Gidip bing bange baktığımızı düşünürsek bunun gerçekliğini kestiremeyiz, bilinç altımızda ki düşünceleri de izliyor olabiliriz.
Aynısı gelecek için de geçerlidir. Astral seyahat zaman makinası değildir, onu da belirtmekte fayda var.
Ama gidilebilir diye düşünüyorum, daha o aşamaya gelemedim...

Ben gidip te dönememekten korkuyorum :) O yüzden yapamıyorum :)

Ama dener de başarabilirsem, iş yerimde tabii müdür pozisyonuna geçtiğimdeki tavrımı merak ediyorum :D

:D Öğretmenimin anlattığı şeylerden sonra ben yapıcam.Yaptım da 1 kere fakat saniyeler sürdü :D

Astral prejeksiyonda geçmiş yada gelecek yoktur.Geçmişe yada geleceğe gidemezsiniz.Sadece rehberiniz var ise size gelecekten bilgi verebilir ki bunu sıradan kişiler yapamaz.

İyi forumlar.

Geri