Selam arkadaşlar.Konuya direk giriyorum.Geçen gece uyumaya çalışıyorum (akşam uyumuştum,ne zaman öğlen filan uyusam gecesinde karabasan olayı yaşarım) bir anda vucüdumu hissetmemeye başladım,gözlerimi bile açamıyorum adam akıllı.Kulağımda bir ses yankılanıyor,çığlık gibi.O sırada,gözlerim tamamen kapanmadan önce duman gibi bir karaltı gördüm.Neyse 1 dakika bile sürmemiştir muhtemelen normale döndüm sonra.Vücudumun hareketsiz kalması ve tuhaf sesler duymam alıştığım bir durum zaten,o yüzden panik yok.Neyse sonra tekrar uyumaya çalışıyorum,yine oldu aynısı.Bu sefer beynimde ismim yankılanıyor tuhaf bir aksanla.Gözlerimi açmaya çalışıyorum,ama bir güçte kapatmaya çalışıyor.O sırada tam dibimde durmuş bir cüce gördüm.Tabi beynim benimle alay etmiyorsa.Cellat gibi siyah kapşonlu birşey var üzerinde..Ağzımı kıpırdatmaya,konuşmaya çalışıyorum gülüyor bana
O ismimi tekrarladıkça ben beynimden ' Ne vaar ? Git başımdan!' filan diyorum.Bilincim yerinde...Neyse kısa bir süre sürdü bu durumda sonra kendime geldim.Merak ettiğim bu varlığın benle ne meselesi olabilir ?