Siyah noktalar için

likable21

Banlı Kullanıcı
SİYAH NOKTALAR İÇİN
Malzemeler:
1 çay kaşığı limon suyu,
1.5 çay kaşığı bebek pudrası
Uygulanışı:
Bir çay tabağının içinde limon ve pudrayı iyice karıştırıp siyah noktalarınıza sürün 15-20 dakika bekletip yıkayın. Siyah noktalarınızın çok çabuk kaybolduğuna inanamayacaksınız. 3 gün uyguladığınızda siyah noktalarınızın tamamen yok olduğunu göreceksiniz.
alıntı

Bu tarz şeyler paylaşabiliyor muyuz ki burada? Eğer öyleyse ben fitoterapi ve faydalı bitkiler dersi almış bir biyologum :) Yardımcı olabilirim pek çok konuda. Ancak sitenin amacı bu değilmiş gibi geldi bana yada ben çok yeni olduğum için hiç karşılaşmamış olabilirim. Affınıza sığınarak bunları söylüyorum :)

Bu tarz şeyler paylaşabiliyor muyuz ki burada? Eğer öyleyse ben fitoterapi ve faydalı bitkiler dersi almış bir biyologum :) Yardımcı olabilirim pek çok konuda. Ancak sitenin amacı bu değilmiş gibi geldi bana yada ben çok yeni olduğum için hiç karşılaşmamış olabilirim. Affınıza sığınarak bunları söylüyorum :)

Evet, günde 2-3 konu paylaşabilirsiniz. Sevgiler. :)

tabi.
havas ilmi bölümüne girdiği için tabikide paylaşabilirsiniz.bizde faydalanmış oluruz bilgilerinizden

Geri