Hetor
Kayıtlı Üye
Kızmaca, darılmaca yok; lakin şunu öğrenmek istiyorum: Bir süredir sitenin takipçisiyim. Alanında da en cok begendigim sitelerden bir tanesi. Yalnız şunu gördüm ki mesaj yazan, yorum yapan üyelere karşı belirgin bir kabalık ve gereginden fazla titiz bir kurallar silsilesi var. Neredeyse, mesaj yazıp soru soran her üye küçümsenircesine uyarilmis.
1- Neden araştırmadın, konularda var.
2- imla kuralları bilmez misin?
3- Teşekkür mesaji yasak.
4- Özelden de olsa gizli bilgiler verilmez.
5- Mesajlarınız birlestirildi.
.
.
.
Gibi bir sürü yersiz uyarı. Bırakın insanlar biraz rahatça yazsinlar. Öncesinden konu varsa ne olmuş?
Birine teşekkür mesaji yazılmıs da ne olmuş? Bir iki nokta eksik olmuş da ne olmuş?
Dikkat ediyorum, konu acan her üye site yöneticilerinden özür dileyerek baslamis. Bu kadar kasmaya gerek yok bence. Ha, sitenin bekası için bu şartsa, neden şart oldugunu da öğrenmek isterim doğrusu. Zira bir teşekkür mesajının kimseye veya hicbir seye zararinin da olacagini düşünmüyorum. Saygilar...
1- Neden araştırmadın, konularda var.
2- imla kuralları bilmez misin?
3- Teşekkür mesaji yasak.
4- Özelden de olsa gizli bilgiler verilmez.
5- Mesajlarınız birlestirildi.
.
.
.
Gibi bir sürü yersiz uyarı. Bırakın insanlar biraz rahatça yazsinlar. Öncesinden konu varsa ne olmuş?
Birine teşekkür mesaji yazılmıs da ne olmuş? Bir iki nokta eksik olmuş da ne olmuş?
Dikkat ediyorum, konu acan her üye site yöneticilerinden özür dileyerek baslamis. Bu kadar kasmaya gerek yok bence. Ha, sitenin bekası için bu şartsa, neden şart oldugunu da öğrenmek isterim doğrusu. Zira bir teşekkür mesajının kimseye veya hicbir seye zararinin da olacagini düşünmüyorum. Saygilar...