"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sık sık gördüğüm garip rüyam hakkında yardımcı olabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guys

Kayıtlı Üye
Merhaba senelerdir görüp cevap bulamadığım rüyam şu; Zihin gücüm ile rüyamda uçmaya çalışıyorum ve başarıyorum. Bir engeli geçmemi istiyorlar ya da ben zihin gücüm ile uçarak insanlardan kaçıyorum. Dün rüyamda ki kişiler mezarlığı şuan a kadar kimse geçemedi geçme dediler ve uçarak geçtim. Neden bu rüyayı sık sık görüyorum? Bana burda bir şey mi gösterilmeye çalışılıyor?

bence kendi fikrimce sadece kendi düşüncemce hayatınızda yapmamanız gereken şeyler var onlara devam ediyor sunuz eve yaparsanız çok büyük yanlışa düşücenize
eyer o yanlışı bırakırsanız önünüze çok güzel kısmetler güzellikler görceniz anlamına geliyor gibi düşünüyorum

Sitemizde rüya yorumu yapılmamaktadır.
Ancak yinelediğini söylediğiniz rüya için-rüya değil yinelemesi anlamında. Bir olasılık kendinizi ifade güçlüğü çekiyor olabilirsiniz ve yapmak istediklerinizle çevrenizdekilerin nasihatlari arasında sıkışmışlık hissediyor olabilirsiniz. Kendi gücünüze inanın. Tarih yapılmaz-edilmez denenleri yapan ve eden insanların hikayeleri ile doludur.
Konu rüya yorumuna girdiği için kapatılıp taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri