"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sihirli Feng Shui Rituelleri: karsi cinsi etkilemek icin

laperlanegra

Kayıtlı Üye
Daha fazla cikma teklifi almak icin, yataginizinaltina kucuk, yuvarlak bir ayna yerlestirin. Pudralik boyunda olmasi yeterlidir.
Alinti:5 Dakikada Feng Shui

Evet açık olmalı, hatta bu aynayla kendinize bol bol bakın, temiz özenli olun. O ayna süs diye durmasın orda, kendinize bakın.
Karşı cinsi etkilemek emek azim ve kararlılık gerektirir, günde 1 saat aynanın karşısında süslenen bir kız, yastığının altına ayna koydun diye etkilenmez diye düşünüyorum :D

O kadar şansızım ki ayna kayar yere düşer kırılır sabah kalktığımda ayaklarıma girer :'(

Yatak odasındaki aynanın her türlü duyguyu geri yansıttığını biliyordum,bu yüzden doğru olmadığı kanısındaydım.Açıklamanızla doğruyu görmüş oldum,bu benim için iyide oldu. Zira
dolabın iç kısmında odamda bir ayna var.Artık bu anlamda içim rahat olur en azından.

URUMHAMATAHAYİL
sanırım soruyu sorarken yanlış sormuşum anlam değişti haliyle. Demek istediğim ayna ters konumda mı yani yüzü aşağı gelecek şekilde mi yoksa yukarıya gelecek şekilde mi koyulmadır olmalıydı. cevaplar için teşekkürler.

Geri