"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sigil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hekate22

Elit Üye
Iyi günler. Uzun süre, 2020 den beri aklımda muhafaza ettiğim sözcük var; yaşatılan büyük bir sıkıntı öncesi, sanki bilinmiş gibi bir mesajla geldi. Not ettim. Defalarca uygulamaya geçmek aklıma geldi ama her seferde vaz geçtim yıllar boyu... Yanlız yaşayan bir bayanım, hayat tarzım kitap okumak, resim yapmak ve spor. Insanlar arasında mesafemi korurum ama, örneğin : birinin rahatsızlığı ve sıkıntısına karşı duyarlıyım; ama sayelerin de son zamanlar bunu da yitirmeye başladım. Şu an, sadece rahatsız etmek amacıyla ailece üst katta aşırı gürültü yapılıyor uzun hikaye.

Neyse, ve o mesajı kullanmaya karar verdim. Sizden bir ricam, ki içimizde bu konu ya hakim olanlar var ve daha hakim olanı bulmayı umuyorum.

Örnek: kendi yaptığım bir mumun üzerine, yaptığım sigil'i ve o kişinin baş harfini kazıyıp, niyetimle mühürleyip Ay'ın ( evresini yazmıyorum) zamanı yaksam olurmu. Sizlerin fikrini almak istiyorum.

Teşekkür ederim.

Iyi günler. Uzun süre, 2020 den beri aklımda muhafaza ettiğim sözcük var; yaşatılan büyük bir sıkıntı öncesi, sanki bilinmiş gibi bir mesajla geldi. Not ettim. Defalarca uygulamaya geçmek aklıma geldi ama her seferde vaz geçtim yıllar boyu... Yanlız yaşayan bir bayanım, hayat tarzım kitap okumak, resim yapmak ve spor. Insanlar arasında mesafemi korurum ama, örneğin : birinin rahatsızlığı ve sıkıntısına karşı duyarlıyım; ama sayelerin de son zamanlar bunu da yitirmeye başladım. Şu an, sadece rahatsız etmek amacıyla ailece üst katta aşırı gürültü yapılıyor uzun hikaye.

Neyse, ve o mesajı kullanmaya karar verdim. Sizden bir ricam, ki içimizde bu konu ya hakim olanlar var ve daha hakim olanı bulmayı umuyorum.

Örnek: kendi yaptığım bir mumun üzerine, yaptığım sigil'i ve o kişinin baş harfini kazıyıp, niyetimle mühürleyip Ay'ın ( evresini yazmıyorum) zamanı yaksam olurmu. Sizlerin fikrini almak istiyorum.

Teşekkür ederim.
İşlem sessizlik için değil sanıyorum ki kişinin bela bulması içinse olur.

Muma sedir yağı kullanın. Bazı marsiyen bitkiler de var kullanabileceğiniz ama onları temin etmeniz çok zor ve bazıları zehirli o yüzden isim vermiyorum. En güvenlisi sedir yağı olur.
Mum rengini siyah yapın bir de ateş elementini güçlendirin.

O mesaj o sıkıntı için uygundu. Şu anki sıkıntı için uygun mu? Açılım yapıp bakmak gerekiyor. Mesaj sözcük mu? Sigil mı? Boyle yaparsam bu işlemin sonucunda ne olacak diye açılım yapılmalı. O sonucu vicdanınız kabul ediyorsa, yapın. Yanlış anlaşılmasın, herkesin vicdani kendine. Üst komşu ağır bir hastalıktan ötürü yataklara düşerse, ya da onu çocuğu...
Hassas biri vicdan azabından sinir hastası olur. Küçülen ay ya da dolunayda yapılmalı böyle bir işlem.

İşlem sessizlik için değil sanıyorum ki kişinin bela bulması içinse olur.

Muma sedir yağı kullanın. Bazı marsiyen bitkiler de var kullanabileceğiniz ama onları temin etmeniz çok zor ve bazıları zehirli o yüzden isim vermiyorum. En güvenlisi sedir yağı olur.
Mum rengini siyah yapın bir de ateş elementini güçlendirin.
Çok teşekkür ederim, ateş elementini sizce nasıl güçlendireyim. Benim de bu konuda fikrim var ama sizinkini de almak iyi olur.

Çok teşekkür ederim, ateş elementini sizce nasıl güçlendireyim. Benim de bu konuda fikrim var ama sizinkini de almak iyi olur.
Ben olsam işlemi yapacağım zemine pentagram çizer ve pentagramda ateş yönüne kırmızı mum dikerdim. Ayrıca asıl ritüel mumunun da güney yönüne sigili çizerdim.

Ben olsam işlemi yapacağım zemine pentagram çizer ve pentagramda ateş yönüne kırmızı mum dikerdim. Ayrıca asıl ritüel mumunun da güney yönüne sigili çizerdim.
Bunu şöyle yapsak, malûm pentagram insanı tanımlayan bir semboldür ve aklıma birşey getirdiniz 👍
Pentagram' ı ters çevirebiliriz yani insanı baş aşağı; buda bir kenarda dursun. Bir ip ucu, ateşi güçlendirmek için acımasız yargıç melek ismini kullanabiliriz, ateş elementidir ve buda bir mesajdır, yani anlayacağınız hiç biri alıntı değildir kişiye orjidir.
Güney yönündeyse kuzey yönü, sol sütün yani karanlıktır.

Aslında bunu hafifletmek isterim, ama bunu gerçekten hakediyorlar. Yalnız bir kadını cok da savunmasız zanbetmesinler. Ama niyetimde mühürlerken yinede herşeyin doğrusunu yüce yararatan bilir ve onun adaletinin önüne koyarım...daha adil olur , çünkü kozmik yasayı ihlal etmek iyi olmaz.

Tekrar teşekkür ederim, yağı ve siyah rengi kullanıcam.

Ben başta tatsız olayı sonlandırma işlemi olarak düşündüm. Fakat işlem oc alma işlemi olacak.
Evet güney uygun o halde.

O mesaj o sıkıntı için uygundu. Şu anki sıkıntı için uygun mu? Açılım yapıp bakmak gerekiyor. Mesaj sözcük mu? Sigil mı? Boyle yaparsam bu işlemin sonucunda ne olacak diye açılım yapılmalı. O sonucu vicdanınız kabul ediyorsa, yapın. Yanlış anlaşılmasın, herkesin vicdani kendine. Üst komşu ağır bir hastalıktan ötürü yataklara düşerse, ya da onu çocuğu...
Hassas biri vicdan azabından sinir hastası olur. Küçülen ay ya da dolunayda yapılmalı böyle bir işlem.
Hassas bir vicdandan dolayı o sözcüğü her defasında kullanmak aklıma geldi ,her defasında vaz geçtim. O kelime 2020 de geldi ve o yıl, sıkıntıdan öleceğimi sandım ve ilk kez tansiyorum yükseldi. Komşuların acil telefonuyla polis kapıma geldi ve o emlakçınin rahatsızlığını suç üstü yaptı. Konu şudur, yeri geldi bahsedeyim. Sahte kontrat, taşıdığımın üçüncü günü evi boşaltmam istendi ve peşinat olarak da biraz yüklüce vermiştim. Özet geçiyorum. O günden bu güne kaçıncı ev değiştirdim. Bana ait aileden evim var. Tek amacım sakin ve sessiz bir yerde kitaplarımı okuyup, konuları çalışmak.
Çünkü muhitim yoğun kalabalık ve üniversiteler çok, kafe barlar da öyle. Bir kulübeye bile razıyım yeter ki okuyup ve resim çalışmalarıma devam etmek. Evimi kapatıp şimdiki yere geldim. Maalesef mustakil ev bulmak mümkün değil, ama yine de arayacağım.

Bu kez üzerimde ki beni ve ev sahibini de rahatsız ediyor. Ev sahibim de yanlız bir kadın. ...bu toplumu aslında anlatmaya deymez ve ben yine çalışamaz durumdayım. Bir abla olarak ve abla tavrıyla durumu izah ettik, daha fazla arttı.

Ben artık vicdan meselesini askıya aldım. Aşağı çekenler çok fazlalaştı ve benim ilerlememe engel teşkil çoğaldı.

Nedenini şöyle aciklayabildim kedim de. Sabırlı olduğum her daim söylenir ve normalin uzerinde insancılım , hayat sütunun da bu, dengesizliğe yol açıyor; bunun farkında olmama rağmen kendimi değiştiremedim. Bu son olaylarda daha az duygusal olmayı öğrendim. Gereksiz vicdani tavırlar arkaya atıldı çünkü kayba uğruyorum. Savaşmaya güçüm olmasına rağmen vicdan hesabı tutmaktan şamar kızı oldum. Bu hepimiz için yanlış bir tutum.

Ama yine de derim , benim inançlarım gereği; herşeyin doğrusunu O, bilir ve ceza kısmını O' bırakıyorum .
Artık öyle bir dünya yok, bedel gerekir.

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ve inanın şu an bile yazdığım cevaplarda bazen aklım karışıyor yukarda ki seslerle, ki çok genç kardeşlerim için bir yazı toparlamam gerekiyor.

Ama yine de derim , benim inançlarım gereği; herşeyin doğrusunu O, bilir ve ceza kısmını O' bırakıyorum .
Artık öyle bir dünya yok, bedel gerekir.
Adınıza sevindim. Çünkü denge önemli. Aşırı iyi olmak, dengeyi bozmak demek. Hayatta bazen kötü olmak gerekir. Ki ben bedeli ödetmek kötülük olarak görmüyorum mesela. Çevre siparişi diyorum.
Önce kendini sevmek ve mutlu etmek, sonra çevreyi. Ama hak edeni.

Geri