hekate22
Elit Üye
Iyi günler. Uzun süre, 2020 den beri aklımda muhafaza ettiğim sözcük var; yaşatılan büyük bir sıkıntı öncesi, sanki bilinmiş gibi bir mesajla geldi. Not ettim. Defalarca uygulamaya geçmek aklıma geldi ama her seferde vaz geçtim yıllar boyu... Yanlız yaşayan bir bayanım, hayat tarzım kitap okumak, resim yapmak ve spor. Insanlar arasında mesafemi korurum ama, örneğin : birinin rahatsızlığı ve sıkıntısına karşı duyarlıyım; ama sayelerin de son zamanlar bunu da yitirmeye başladım. Şu an, sadece rahatsız etmek amacıyla ailece üst katta aşırı gürültü yapılıyor uzun hikaye.
Neyse, ve o mesajı kullanmaya karar verdim. Sizden bir ricam, ki içimizde bu konu ya hakim olanlar var ve daha hakim olanı bulmayı umuyorum.
Örnek: kendi yaptığım bir mumun üzerine, yaptığım sigil'i ve o kişinin baş harfini kazıyıp, niyetimle mühürleyip Ay'ın ( evresini yazmıyorum) zamanı yaksam olurmu. Sizlerin fikrini almak istiyorum.
Teşekkür ederim.
Neyse, ve o mesajı kullanmaya karar verdim. Sizden bir ricam, ki içimizde bu konu ya hakim olanlar var ve daha hakim olanı bulmayı umuyorum.
Örnek: kendi yaptığım bir mumun üzerine, yaptığım sigil'i ve o kişinin baş harfini kazıyıp, niyetimle mühürleyip Ay'ın ( evresini yazmıyorum) zamanı yaksam olurmu. Sizlerin fikrini almak istiyorum.
Teşekkür ederim.