"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sigara Üzerine Sevdiğinin Adını Yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben her sigara içişimde onu düşünüyorum, adını soyadını yazıpta içmedim hiç :D işe yarıycaksa deniyeceğim :D gerçi sigara içmesem bile her boş vaktimde onu düşünüoyorum :/ bu arada ismi de uzun epey :D kısa sigara gelmez bana uzun içeyim de uzun uzun düşünsün beni :D :D

Belirtmek gerekir ki bir uygulamaya inanmadan başlarsanız hiç bir zaman olumlu sonuç almazsınız. Bu sadece bu uygulama için değil tamamı için geçerlidir.

İşe yaramaz diyenler acaba uygulamayı denediler mi merak ediyorum..Deneyenler de hemen yararını görmediler diye inançları yok etmesinler diye düşünüyorum,bu maji uygulaması değil tabi ki ilk andan itibaren etkisini göstermeyecektir.
Denendi tecrübe ile sabittir..Benim tarafımdan da uygulandı bir çok kişi tarafından da..Tekrar denediğim takdirde başarılı olacağımı biliyorum.Uygulama bir kimseyi unutmak için değildir,lütfen yanlış-eksik bilgi vermeyin. Sigara burada araçtır,asıl olan sizin düşünceleriniz ve enerjinizdir.Bana göre enerjinizi sigaraya yüklüyor,çıkan duman kahinata karışıyor ve sigaranın üzerinde adı bulunan şahsa bir ileti-duygu gönderiyorsunuz.Aslolan enerji yoğunlığu ve düşüncelerinizdir.Düşüncelerinizi kullanmayı bilirseniz herşeye hükmedersiniz

Hiçbir ekolde, hiçbir kavramda, hiçbir millette böyle bir uygulama ve çalışma yoktur. Bu durumun inançla da bağlantısı yoktur. Sadece gönül bağı ile yaptığın birçok çalışmada olduğu gibi etki görebilirsin. Yani bu niyetle sonsuz bir inançla affedersiniz tavuk pisliğine inanırsanız oda işe yarar. Kimse yanlış yönlendirilmesin diye konu kapatılmıştır. Bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri