Metafizikçi
Kayıtlı Üye
Günlük 1001 defa fatiha şerifeyi okumaya devam edenlerin şifa yetileri açılır ve gaybi bilgileri artar.
Ölüm korkusundan degil de Allah korkusundan yapıyor olabilir.Esimin nanasi bir saniye durmadan 24 saat okuyor kadincagiz. 98 yasindauzun omrunu bilmem ama ne sifaci ne kendine hayri ne baskasina var. Ha okurken niyetini bilemem. Can tatli haci kadin bile olumden korkuyorsa bu yasinda oruc tutuyorsa bu sartlanma takdir edilir ayri ama iste detayli girersek olaya baska seylere gireriz.
))
Günlük 1001 defa fatiha şerifeyi okumaya devam edenlerin şifa yetileri açılır ve gaybi bilgileri artar.
Paylaştıklarım çok eleştiri almaya başladı ( haklı yada haksız ) en iyisi biraz ara vermek@Metafizikçi bugun kolayca deneyebilecegimiz soucunu hemen alabilecegimiz bir dua var mi? Deney yapalim
Ayrıca dua istikrar gerektirir bir büyü değildir evet inancınıza göre şekil değişe bilir ama çoğu tertiplerin etkisi en az 48 saat gerektirir@Metafizikçi bugun kolayca deneyebilecegimiz soucunu hemen alabilecegimiz bir dua var mi? Deney yapalim
Paylaştıklarım çok eleştiri almaya başladı ( haklı yada haksız ) en iyisi biraz ara vermek
Ben elestirmek yermek vs icin yazmadim. Sonucta fizik otesi yani metafizik varsa bile aslinda fizik disi degildir sadece daha kesfedilmemistir aslinda fizik disi birsey olamaz. Ben deneysel olarak uygulayalim derken sistematige dokmek istiyorum. Gercekten inanc parametresi diye bir parametre var mi yoksa brn ateistim ayni zikri duayi ben de soylesem ise yariyor mu? Yaramiyorsa inanc parametresini denkleme nasil sokariz ona kafa yoralim istiyorum.Paylaştıklarım çok eleştiri almaya başladı ( haklı yada haksız ) en iyisi biraz ara vermek
Sizlere hitaben demedim sorunuz gayet doğaldı. Ben son paylaştığım güncel konular hakkında bir çok kardeşimizin aklının karıştığını gördüm. Paylaştıklarımın uygulama şekilleri mantığa ters gelebilir Anlıyorum sadece kardeşlerimin mantıklarına sindirebilmeleri için ara vermek istedimBen elestirmek yermek vs icin yazmadim. Sonucta fizik otesi yani metafizik varsa bile aslinda fizik disi degildir sadece daha kesfedilmemistir aslinda fizik disi birsey olamaz. Ben deneysel olarak uygulayalim derken sistematige dokmek istiyorum. Gercekten inanc parametresi diye bir parametre var mi yoksa brn ateistim ayni zikri duayi ben de soylesem ise yariyor mu? Yaramiyorsa inanc parametresini denkleme nasil sokariz ona kafa yoralim istiyorum.
@denniseSizlere hitaben demedim sorunuz gayet doğaldı. Ben son paylaştığım güncel konular hakkında bir çok kardeşimizin aklının karıştığını gördüm. Paylaştıklarımın uygulama şekilleri mantığa ters gelebilir Anlıyorum sadece kardeşlerimin mantıklarına sindirebilmeleri için ara vermek istedim
@dennisa
Zikir, beyinde belirli anlamlar taşıyan kelimeleri tekrar etme çalışmasıdır... Sadece Zaman ve mekânla, inançla kayıtlı değildir! İnşallah anlata bilmişimdir kardeşim vesselamBen elestirmek yermek vs icin yazmadim. Sonucta fizik otesi yani metafizik varsa bile aslinda fizik disi degildir sadece daha kesfedilmemistir aslinda fizik disi birsey olamaz. Ben deneysel olarak uygulayalim derken sistematige dokmek istiyorum. Gercekten inanc parametresi diye bir parametre var mi yoksa brn ateistim ayni zikri duayi ben de soylesem ise yariyor mu? Yaramiyorsa inanc parametresini denkleme nasil sokariz ona kafa yoralim istiyorum.
Bir nevi belli bir frekans mi yaratiliyor yani hani mantralar gibi?Zikir, beyinde belirli anlamlar taşıyan kelimeleri tekrar etme çalışmasıdır... Sadece Zaman ve mekânla, inançla kayıtlı değildir! İnşallah anlata bilmişimdir kardeşim vesselam
Zikir Arapça kökenli islam dinine ait bir terim.Bir nevi belli bir frekans mi yaratiliyor yani hani mantralar gibi?
Her bir harf sayı her şey ama her eşy kendi içinde bir enerji barındırır.Hani görürüz dizilerde filmlerde cadılar büyücüler büyü yapmak için hokus pokus abra kadabra vs derler ben de zikirler ve mantraların bizim yaşadığımız dünyanın büyülü sözleri olabileceğini düşünüyorum. Açıl susam açıl gibi doğrusunu söylersen o istediğin etkiyi verecek mekanizmayı tetiklemiş olursun. Yanlışını söylersen de hiçbir şey elde edemezsin.