"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifa çalışmasına ihtiyacım var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsiRuhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiRuhh

Kayıtlı Üye
Merhabalar, panik atak için bir şifa çalışmasına ihtiyacım var. Mabette ki çalışmaları inceledim özellikle bunun için bir şey varsa paylaşabilir misiniz acaba? Yıllardır olmayan şey tekrar başladı ve baş etmekte zorlanıyorum 😞 yardımınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.

Panik atak böyledir. Tekrar edebilir. Kişi neyden etkilendiğini çoğu zaman bilmez.
Deriin diyafram nefesi almalısınız. İlk göbek şişecek sonra göğüs o kadar derin alacaksınız. Yavaş yavaş alıp verdikçe otomatik rahatlıyorsunuz.
Yazıya döküp içinizdekilerden kurtulmanız gerek.
Sosyalleşmek zorundasınız.
Kaju yiyin.
Magnezyum tüketin.

Panik atak böyledir. Tekrar edebilir. Kişi neyden etkilendiğini çoğu zaman bilmez.
Deriin diyafram nefesi almalısınız. İlk göbek şişecek sonra göğüs o kadar derin alacaksınız. Yavaş yavaş alıp verdikçe otomatik rahatlıyorsunuz.
Yazıya döküp içinizdekilerden kurtulmanız gerek.
Sosyalleşmek zorundasınız.
Kaju yiyin.
Magnezyum tüketin.
Hepsini yapıyorum bu söylediklerinizin.

Psikoterapi almanızı tavsiye ederim, panik atağınızı neyin tetiklediğini ve nasıl başladığını bilmek çok önemli, benim atağım ani yüksek seste ortaya çıkıyor genellikle, bu gibi durumlarda panik atak yaşayacağımı olayın başında bilmek kendimi telkin etmemi sağlıyor ve iyi geliyor.

Geri