teenage wolf
Banlı Kullanıcı
Şeytanla anlaşma yaparak şan, şöhret ve para kazanılabileceğini okumuştum, benim amacım anlaşma ile doğa üstü güçler kazanmak. Mümkün müdür?
şöyle bi şey yazmak geldi içimden böyle konu açıyonuz şeytanla anlaşma diye onun niyetine girip anlaşmış kadar olmuş sayılıyosunuz sizin aklınıza bunu sokanda zaten şeytan soktuğu halde bişey verdimi size aklınıza soktu hiç bişey vermedi şeytan adama bişey verirmi be bare bundan sonra konu açıcaksanız melekle anlaşma die açın hüddamla anlaşma die açın şeytan ne adı üstünde şeytan onla kimse aşık atamaz deil bizim gibi bilgisiz insanlarmı uğraşcak ne biliyoruz bu hayata dinimiz islamsa kuranı öğrendikmi yok havas ilmine vakıfmıyız yok başka ilimleri öğrenmeye çalıştıkmı yok direk şeytanla anlaşma pf
olumlu yorum dışında olumsuz yorumada açıkolunuz efenim iyi forumlarİlk olarak ben bir arkadaştan mantıklı bir cevap aldım. İkinci olarak konuyu beğenmediyseniz konuya yazmak zorunluluğunuzda yoktur. Ayrıca eleştiri değil yorum yapın efenim. İyi forumlar.
Arkadas bir soru sormus ve cevabini ogrenmek istiyor. Yolunu ise çoktan seçmis. Hadi neyse ogut falan istese tamam diyecegim ama ne zaman birisi demon davetleri hakkinda bir sey sorsa, hemen vazgeçirmeye çalisiyor, ogut veriyor bazilari. Dunku çocuga akil verir tavriniz niye? Bu sitede yazik gunah, etme, sonun kotu olur, çarpilirsin diyenler, Size Ne!
Bu konuda defalarca hatta defalarca ve hatta hatta defalarca uyarı yapıldı.
Ama arkadaşlarımız ne gördüğü her konuya pat diye ayet yapıştırmaktan nede günah demekten vazgecmediler.
Açıkcası gelinen noktada cokda yapacak birşey yok gibi gözüküyor. Sanırım bizim halkımızn huyu bu. Eeee... can cıkar huy cıkmaz.