"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

şeytanla anlaşma hakkında bilgisi olanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zekle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekle

Banlı Kullanıcı
merhabalar, şu şeytanla anlaşma konusunda sorularım olacaktı.

birçok yerde bedelinin ağır olduğunu okudum, peki beden ne gibi bir şeydi? kurban gibi bir şey mi, bir görev gibi bir şey mi yoksa bir süre boyu hizmet mi? ayrıca eğer anlaşma yapanlar varsa aranızda (ki bu olayları gizli tuttuğunuzu biliyorum fakat en azından hayata bakış açınızı söyleseniz, memnun musunuz?) söylemenizi rica ediyorum

krehl’a’teral adında bir demon olduğunu duydum. bu demon ruhunu satmadan bir şeyler öğretebilirmiş. ayrıca son etapta çok güçlü şeyleri öğrettiğini duydum fakat sonuçta bir demon bu da, ne kadar güvenilir ve bedeli nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

az önce bahsettiğim demon un şekil değiştirmeyi öğrettiğinide okumuştum acaba bu bir demondan yardım almadan insan başımıza başarabileceğimiz bir şey midir?

bilgi verenlere çok teşekkür ederim şimdiden ve lütfen öğüt vermeyin, bilgi verin. iyi forumlar...

Demon isimlerine çok takılmayın bence. Tıpkı Havass dahilinde kullanılan melekut, hadim vs. isimleri gibi bu isimler özel hesap ve anlaşmalarla alınır. Misal ''X'' isimli hadim bir başkası ile bir başka zamanda ''Y'' olarak icabet gösterebilir.
Şimdi bu demon meselesi de aynı gibi. Haliyle oradan buradan elde edilen isimler, okuma sayıları ve ritüeller pek işe yaramaz ya da amaçlanan hedeften çok farklı yerlere gidebilirler. O yüzden dikkat edin tecrübeliler sürekli size tecrübe ve eğitim olmadan hiç bu tarz işlerle uğraşmayın derler.
Şimdi dersen ki şekil değiştirmek için varlık çalışması yapacağım ve işte yukarıda adını yazdığın varlık da adres bellersin, tarif edilen bir şey yaparsın bu şeklini değiştireceği yerde beyin aktivitelerini değiştirebilir, manevi ayarsızlıklar yapabilir sonu hüsran ve bozukluk olur mesela.
Bir de çok ciddi dezenformasyon var her şeyde olduğu gibi.
Ruhunu satmak gibi bir kavram yanlış. Ortada alınıp satılacak bir mal yok ki.
Eğer demon varlığına inanıyorsan tanrı varlığını da otomatik olarak cebine eklemiş oluyorsun.
Tanrı varlığını da kabul etmek demek zaten ruhunu yaratan ve asıl sahibi olan bir varlık tanımlamış olursun. O halde mantıksal olarak ''alım-satım'' gibi eylemler boşa düşüyor.
Dersen ki ruhun bedeninde geçirdiği öz kontrol sürecinde (yaşam) tüm enerjimi paylaşacağım evet bu doğru bir tanım olur.
Yine şu ''Şeytan ile anlaşma'' bu çok uçuk ve marjinal bir terim.
Şeytan inançlara göre en büyük zıt kutup varlığı. (Yaratıcı-Şeytan kutupları gibi)
Hal böyleyken daha bir hadim için bile kırk takla gerekiyorken kalkıp zıt kutbun en güçlüsüyle muhabbet etmek anlaşmak da bana biraz uzak ihtimal gibi geliyor..
Demonların da Şeytan olduğu denir, ancak işte burada şeytandan ne anlıyoruz onu da anlamak lazım..
Yabancılar demon diyip geçer ancak İslami ve Yahudi mistisizminde bu varlıklar çok daha detaylı ve çeşitli anlatılır.
Hal böyleyken batının sahip olduğu kısır anlayışa (kısırlaştırıldı desek daha doğru olur) kaymak sanırım üşengeçlikten geliyor. :)
Bazı şeylerde fantastik yönünü değil de mantık yönünü de ele aldığınızda iş çok kolaylaşıyor.
Mantığın ve aklın yetmediği durumlarda zaten bu majisyenlik sanatı ile birlikte, insan ve insan olmayan diğer türlerden üstatlar, rehberler vs. ile yola devam ediliyor.
Anlamamız gereken şey her şeyin başı önce doğru bilgi, o bilgiyi işleyecek akıl ve mantık, en sonra tecrübe ve rehberlik gerekiyor.
Bakın her şey günlük hayattaki gibi değil mi?
Okula başlayabilmeniz için önce bazı şartları taşımanız sonra istek duymanız, sonra eğitmenlerle buluşmanız, sonra taa ki akademik öğrenime ulaşıp uzmanlaşmanıza benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri