"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

şeytani cin ve şeytanlardan korunma duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biokinesis16

Kayıtlı Üye
her zaman okunabilicek akılda kalıcak türde mesela gece rüyamda korktum hemen okunabilicek dua lazım bilen lütfen yazsın

Nas suresı en kolayı budur. Kesın bir etki istiyorsan ayetel kursi veya bakara suresı kesınlıkle ıse yarar

Mu´minun 97-98

Ve kul rabbi eûzu bike min hemezâtiş şeyâtîn(şeyâtîni).

Ve “Şeytanların kışkırtmalarından (vesveselerinden) sana sığınırım.” de.

Ve eûzu bike rabbi en yahdurûn(yahdurûni).
Ve Rabbim, (şeytanların) benim yanımda bulunmalarından sana sığınırım.

7 defa Ha Mim demeniz yeterli...Ya da karabasan yaşadığınız da FATİHA diyebilirseniz...
( okumaya bile gerek yok anında uyanabiliyorsunuz)

ya flood olucak aklıma sonradan geldi mesela hiç hazırlıksızken pat diye karsımıza çıktı anında söyliyebiliceğimiz ve onun korkacağı ve kaçacağı bir kelime toplulugu

birde artık çok kokuyorsan yatağının altına 6 köşeli çizebilirsin onu gördüklerinde veya hissettiklerinde yaklaşamazlar 6 köşeli yıldız sadece cinlerde veya şeytanlarda işe yaramıyor demonlara karşıda işe yarıyor haberin olsun

hayır :D özür dilerm bi anlık saçma düşündüm korunma için herşey okunabilir durumda :) teşekkür ederim rep de vericem

şimdi bende müslümanım ama bunu okuyunca din değiştirmiyon dostum din vicdani bir meseledir ve herkez seçmekte serbesttir çünkü tanrı insanları özgür yaratmıştır onların kaderlerini onların ellerine vermiştir ve her kim insanların özgürlüğüne karşı çıkarsa tanrıya karşı büyük bir suç işlemiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri