"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytan'a Mektup

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Perina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Perina

Banlı Kullanıcı
Sevgili Şeytan

Seninle konuşmayı sevmiyorum ama bazen işte böyle zorunlu oluyor böyle mektuplar..ve sana yazdığım ilk mektup değil bu nette..ben seninle reelde hiç konuşmaz iken ne garip ki nette onlarca mektup yazdım..

Diyeceğim o ki sanırım bana olan tuzaklarından biride insanlarca sevilmeyişime duyduğum derin üzüntü..ve bunun için(kalplere girmek için) kendimi paralamamı !..

Evet savaşı bırakıyorum seninle..hayır mücadeleyi bırakmam,hayır..bu ikisi aynı şey değil..ki sen benim en önemli varlığımı(imanımı) almakla görevliyken nasıl bırakırım mücadelemi?

Bu sefer ki savaşım sessizlik olacak..ki sessizlikte çok güçlüyüm ben bilirsin..git tüm kalpleri mühürle Perina için..ben bu sefer ağlamayacağım..sessizce bekliyeceğim sonsuza dek sevilmek için..ki zaten sevilmeyi gerçekten hak ettiğimde Allah senin o çirkin mühürlerini tek tek çözecektir !..gerçekten hak ettiğimde..

Evet iyi biliyorsun en zayıf noktamı..evet kalplere girebilmek en zayıf noktam..yaşam amacım hatta..

Ve bu mektubumdan sonraki hamleni yada yeni tuzağını çok merak ediyorum..ama hepsine cevabım sesizlik olacak..sadece bekleyeceğim evet..Allah'a yaklaşma uğraşı olacak bu bekleyiş aslında..evet beklemek demek; tüm enerjiyi savaşa yada kendini paralamaya değil(boş yere kürek çekmeye değil) Allah'a yakın olmaya vermektir aslında..ve senin tuzakların hakikaten de tehlikeliymiş..meğer boş çabalarla(savaşlarla) ne kadar çok zaman harcatıyormuşsun bize..görevlerinden biri(tuzaklarından yani) bizi mücadeleye sevketmekmiş meğer,sessizliğin sonsuz gücü yerine..

Evet evet bundan sonraki hamleni gerçekten merak ediyorum..çünkü biliyorum ki -kilit kelimeyi(sessiz ve teslimeiyetle bekleyiş)- çözdükten sonra bana olan tuzakların daha da güçleşecek hatta bu seferkiler çözmemin neredeyse imkansız olacağı bilmeceler olacak,biliyorum..

Şeytan'a not:Net ortamında gerçekten daha güçlüsün sen..gerçekten beni korkuttu bu durum yalan yok..ama umutsuzlukta yok..

**

Not:Yukarıda yazdıklarım mecazi bir anlatımdır..ve kesinlikle kişisel gelişimle ilgilidir bu konu..insanın kendisiyle(içindeki karanlıkla) mücadelesi bir gelişim türüdür evet..hatta çok önemlidir..sakın ola şeytan ile alay ettiğim manası anlaşılmasın..şeytanı asla hafife almam..beni halden hale koydu..bilirim ne kadar zalim ve güçlü olduğunu..ama o hep unutur bu gücü veren asıl kaynağı..Allah'dır O'na bu gücü veren ve bizim dünya sınavımız bitince degeri alacaktır..O'na bunu hatırlatmayı da borç bilirim..

Sevgili Şeytan

İşte bir mektup daha yazıyorum..ve aslında artık yazmayacaktım..son mektubumu yazmıştım geçen gün..

Neden mi yazdım? Hani bir söz vardır:"Dostunun yüz karası,düşmanının maskarası"diye..Perina'nın nette ki özeti yani..Mabed'de bir söz vermiştim sessizlik üzerine kendime..yani anlıyacağın evet seninle konuşarak;hem bu sözü tutmaya çalışıyorum,hem de dostlarıma daha fazla utanç vermemeye çalışıyorum..yani bir nevi seninle konuşmak en doğrusu şuan..

Belki evet bu sessizliği bozmak bir nevi sözünde durmamak ama;insanın kararlarına uyması, bir günlük iş değildir bilirsin..hele ki etrafta sen varken !..

Büyük ihtimal ile bu mektupları okumadan yırtıp atıyorsundur..kale almazsın sen hiçbir şeyi..nasıl olsa O benim,benim olacak dersin öyle değil mi? Bence beni tanımamışsın..ben de öyle bir inat vardır ki ancak teslim olursam son nefeste olur bu; ama inşallah olmaması için ne gerekiyorsa yapacağım..seveceğim insanları,herşeye rağmen seveceğim..bana inanmayan çok bu konuda..sevgi kelebeği diyen çok..ama haksız da değiller..sevmek, hele ki koşulsuz sevmek o kadar kolay değil ki..

Mesela, bugün bir şey yine beni çok üzdü..koşulsuz sevmek yada ne bileyim "herşeye rağmen "sevmek kararım kesin ya..gelecek tabi terslikler bir bir..daha mabede girer girmez sinirlendim yalan yok
icon_e_smile.gif
. O şarkı(vefasız)evet paranormaldi..yani benim için..mesele şarkı,sözleri ve hatta ritmi değildi ki..bu şarkıyı çekmiş olmam,karşıma çıkmasıydı paranormalliği..al sana en basit örnek..birşeyleri izah etmek benim için o kadar güç ki..insanların neredeyse tamamı beni anlamıyor evet..anlasaydı burada seninle konuşuyor olmazdım şuan öyle değil mi?..

Ve yine mesela "sevgi ve dostluk" da paranormal olabilir..olmaz dediler
icon_e_sad.gif
. Paranormalliğin tanımı nedir? Söyle nedir? Bence insanı ruhsal olarak geliştiren herşey paranormaldir..bu bazen bir şarkı olabilir,bazen bir dostun gülüşü,bazen de acı bir söz..bazen bir şiir, bazen yoldaki bir insan..hayatın içinden en sıradan şeyler yani..

Ve iddia ediyorum paranormalliği geliştiren ilk sıradaki şey"sevgidir,dostluktur,paylaşmaktır yani"..ama ben vıcık vıcık,gevezelik dolu paylaşımlardan bahsetmiyorum..mesafeyi ve seviyeli olmayı takıntı halinde sevenlerdenim çünkü..bence küçük dostça paylaşımların,sevgi sözlerinin kimseye bir zararı olmaz..ciddiyeti bozmaz bence..

Aslında ben hepsini boşvermeliyim..evet hayatım hayal kırıklıklarıyla ve yalnızlıklarla dolu..boşverip tek o kızı sevsem(eşimin küçük yeğeni)bu bile yeter bana..şuan en paranormal olayı bu kız hayatımın..doğduğunda bir gün beni sevmesini dilemiştim,ama aklımın ucundan geçmemişti bu kadar seveceği..bu bana inanılmaz yüksek bir enerji veriyor..geçen gece herkesi bir kenara bıraktı yine..yine benim yanıma oturdu..tüm gece yüzüme baktı..tüm gece beni öpücüklere,sevgi gösterilerine boğdu..teşekkür ettim evrene bu paranormal armağan için..çünkü tüm sevgiler birleşse beni bu küçük ve masum kalp kadar mutlu edemez yalan yok..inşallah bir gün bu küçük kız da gitmez
icon_e_sad.gif
.

Bu mektup amacını aştı artık..gittikçe sıcak bir havaya bürünüyor..ve ben sana pek sıcak bakmıyorum yalan yok..ama diğer taraftan Allah'ın imtihanı deyip az saygı da duyuyorum yine yalan yok..

İnşallah bu son mektubum olur..işlerin yolunda olmaz umarım..

Perina.

Perinacım şeytana inat ben seni seviyorum.. Seni görmeden bilmeden sevebildirdin bana kendini :)

Sevgi kelebeği ha?kıskanıyorlar sizi ondan böyle yapıyorlar...hani tilki ne güzel üzümler var diyordu erişemeyince salkıma zaten ekşidir yemeye değmez diyor...hah buda öyle,ağlamayı unutmuş,sevgiyi,aşkı unutmuş bir kalbe sahipler ve sizi kıskanıyorlar...onlarda sevmek ister ama onların "sevgi" anlayışı farklıdır...siz aman sevmekten vazgeçmeyin...kalbiniz bir kere taş bağlarsa çözmesi çok zorlaşır...siz bir sevgi kelebeğisiniz...haydi aşka uçun...
"Aşka uçma kanatların yanar..."
Diyenlerede cevabınız hazır olsun...
"Aşka uçmadıkça kanat neye yarar..."

Sevgi kelebeği ha?kıskanıyorlar sizi ondan böyle yapıyorlar...hani tilki ne güzel üzümler var diyordu erişemeyince salkıma zaten ekşidir yemeye değmez diyor...hah buda öyle,ağlamayı unutmuş,sevgiyi,aşkı unutmuş bir kalbe sahipler ve sizi kıskanıyorlar...onlarda sevmek ister ama onların "sevgi" anlayışı farklıdır...siz aman sevmekten vazgeçmeyin...kalbiniz bir kere taş bağlarsa çözmesi çok zorlaşır...siz bir sevgi kelebeğisiniz...haydi aşka uçun...
"Aşka uçma kanatların yanar..."
Diyenlerede cevabınız hazır olsun...
"Aşka uçmadıkça kanat neye yarar..."

Dediğim gibi aslında bu konuya da,başka konuya da daha yazmayacaktım(yemin ederim ki yazmayacaktım) ama yine paranormal yazılar gördüm mabedde..en başta Işığın Savaşçısı'nın El Kitabı'ndan yazı dizisi..Sonra Tabula Rassa'daki Mefetseger'in harika yazısı..ve bu sayfadaki bir iki dostun yine harika ve umut dolu yazıları..yani sanki hepsi ama hepsi Perina içini dökmeye devam et diyor ;). Daha öncede mabedde boyumun ölçüsünü almış,sonrada bir iki dost tarafından cesaretlendirilmiş,yine umutla ve acaba bu sefer olur mu diye yeniden yazmaya başlamıştım..ne mi oldu..bunu izah etmeme gerek var mı?..en basitinden paranormal bir olay olarak gönderdiğim şarkı ve kilibi kilitlendi..ki oysa ne kadar da doğru ve ne kadar da anlamlı bir zamanda çıka gelmişti bu kilip ve şarkı..ki bu şarkıyı ben seçmedim..o geldiğim adreste karşıma çıktı..hatırlattı kader bu şarkıyı bana..daha tafsilatlı yazıp kafa şişirmek istemiyorum..buradaki herkes az şans verse zaten bu nüansı anlayabilir öyle değil mi?..

Bugün kısa yazmayacağım..affedin yazamayacağım :(.

Nerden başlasam..nete geldiğim ilk günden başlayayım. :). Güldüğüme bakmayın..espiri havamda değilim bu sıralar..Astroloji merakıyla bir Astroloji ana temalı siteye üye oldum eve ilk bilgisayar geldiğinde..aşk en büyük zaafım olduğundan(ne yazıkki)aşkı çektim..hem de gerçekmiş gibiydi..bu olmasaydı eminim o sitede hatırı sayılır bir üye olurdum zamanla..neden olamayım ki..benim eksiğim ne ki..neyse uzun lafın kısası eşim bir şeye şahit oldu..neti iptal etti..ve bu seferde net cafeden yazmaya başladım..yazmak zorundaydım..çünkü kendi yalnışım yetmiyormuş gibi bir de insanların hakkımdaki kötü düşüncesi vardı..gururu dağ gibi bir insanımdır..ben bir tusanağım..ve bir tusanak gerçekten gurur sahibi bir insandır..bana inanmıyorsanız netten araştırabilirsiniz Tusanağı..değil insanlara yalvarmak,burnu yere düşse almaz Tusanak..oysa ben nette ne olur beni dinleyin,anlayın hatta sevin diye yalvarmak zorunda kaldım..bir kötülük şahitleri yoksa, belki atlatılabilir..ya sizi acımasızca taşa tutan şahitleriniz varsa..yüreğiniz temiz iken,bu yüreğe hak etmediği yükler binmişse söyleyin bana siz de içinizi dökmezmiydiniz..o zalimce tavırlara,siz kimsiniz demezmiydiniz!..söyleyin..ki kusursuz kul yok iken kainatın tüm günahlarını yüklenirmiydiniz..ki öyle hisetmiştim..herkes ak kaşık havasına bürünmüş,bir güzel canımı yakmıştı..haklıydılar ama ben de haklıydım..ve kalemini taktım belime,hem kendime hem onlara bir hayat dersi verdim..iddialı mı konuşuyorum..haklısınız evet iddialı oldu biraz..aslında asıl niyetim bir savaş ve had bildirmeden ziyade kalplere yeniden girebilmekti..ama bilirsiniz insanlar kolayca teslim olmaz..önce savaşmak zorunda kalırsınız..ben de öyle yaptım..hem de tüm evrensel kuralları çiğnemek pahasına..önce kendi gururumu çiğnedim kapılarda yalvararak sonra diğer sevdiklerimin gururunu(evden izinsiz yazı yazmak da bir çeşit çiğnemedir). Ama dediğim gibi bunu yapmak zorundaydım..yapmasaydım büyük ihtimal şuan ya toprakta bir ölü yada yaşayan bir ölü olurdum..biliyorum abartılı geliyor bunlar sizlere..inanın abartmıyorum demeyeceğim bugün..inanacak olsaydınız zaten çoktan inanmıştınız öyle değil mi?..biliyorum tüm bunlar sizler için duygu sömürüsü..benim ise tek çaremdi..

Ve netteki yazım tarzıma gelince..tarzım "içimdeki sesi dinlemek"..hatta reelde de bunu yaptım tüm ömrüm boyunca..ve çok az yanıldım diyebilirim..evet gerçek bir yalnızım ben..çünkü hemen hemen aldığım kararları yada hayata karşı takındığım tavrı kimseler anlamadı..öz annem babam da dahil..hatta eşim de dahil..nettekiler zaten öyle:). Yapayalnız kaldığım gün ve ayları saysam geriye pek bir sene ve ay kalmaz aslında:). O derece yani..içimdeki sesi dinlemem de basit algılandı..oysa gerçek bir paranormal durumdu bu..nasıl olurda bir insan bu kadar az yanılma yapıyla doğru şeyleri yapar..bu paranormal değil de nedir?!..evet dünkü sorumu tekrarlıyorum..nedir paranormallik?..söyleyin kesin bir tanımı var mı?..ve söyleyin şu şu olay paranormaldir,şu değildir diye kesin bir çizgi var mı?..paranormallik çözümsüz bir olay öyle değil mi?..sınırları omayan,kesin bir tanımı olmayan olaylar bütünüdür paranormallik..insan sayısı kadar tanımı olabilir..bu geniş perspektiften bir bakış beklemiştim mabedden..bence böyle bakılsa iddia ediyorum en farklı,en sıra dışı paranormal bir ortam olabilir gizlimabed..iddia ediyorum..paranormallik bana göre bu alem ile öbür alem arasında bir köprüdür..ve köprü olabilen herşey ama herşey paranormaldir bence..herşey..

Geri