Warcraft
Banlı Kullanıcı
http://www.youtube.com/watch?v=lPjwcuRpogc
Görüntüye ve sese odaklanın zihninizi boşaltın. uzanarak kulaklıkda dinleyin...
Görüntüye ve sese odaklanın zihninizi boşaltın. uzanarak kulaklıkda dinleyin...
mükemmmel birşey yavharika cok begendim bunu
![]()
bunu izlerken bigisayar başında olmak gerekli ama yanlış bilmiyorsam bu tür deneyimlerin hiç bir elektonik eşye olmayan bir ortamda yapılması gerekmezmi ?
arkadaşlar sözlerim için kusura bakmayın gerçekten ama; sizler şimdi astrala falan çıktım diyorsunuz ama benim nedense inanasım gelmiyor.Gerçekten bu telekinezi olsun,astral olsun, ya da başka bir psişik yetenek olsun, bunlara inanmak istiyorum ama olmuyor kabullemiyorum.Bu gibi diğer parapsikolojik sitelere de üye oldum belki etkilenirim diye ama hayır.....Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar sözlerim için kusura bakmayın gerçekten ama; sizler şimdi astrala falan çıktım diyorsunuz ama benim nedense inanasım gelmiyor.Gerçekten bu telekinezi olsun,astral olsun, ya da başka bir psişik yetenek olsun, bunlara inanmak istiyorum ama olmuyor kabullemiyorum.Bu gibi diğer parapsikolojik sitelere de üye oldum belki etkilenirim diye ama hayır.....Yardımcı olursanız sevinirim.