"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgiyi Belli Etmek ?

HerakleSs

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim sorum şu bir karşı cinse ona söylemeden (acayip utanıyorum yada korkuyorum ) başkalarınada fazla belli etmeden ondan hoşlandığımızı nasıl anlatabiliriz yani bunu yapmak için onun zihninde nasıl bu düşünceyi oluşturabiliriz ? :oops:

Olayı hemen sevgiye baglama, degişik konularda konuşmayı dene... Böylece kendini daha da açmış olursun...
Özellikle sevgilinin ilgi alanlarıyla
ilgili muhabbet etmeni öneririm... Sonradan gerisi gelir...

Astralll söylediğini yapmaya çalıştım ama bu biraz farklı bir sonuç gösterdi yakın bir arkadışına benimle ilgili ne düşündüğünü sorduğumda benim en iyi arkadaşlarımdan biri demiş :( halbuki ben onu arkadaş olarak görmüyorum

Canınızı sıkmayın belki fikri degişir zamanla sevgili durumuna geçersiniz... Hem en iyi arkadaşıymışsınız
bu da güzel bir şey :)
Siz elinizden geleni yaptıgınıza inanıyorsanız gerisini fazla düşünmeyin derim.(bkz.ayşe olmaz fatma olur,vs...)
Gün gelir
birisi de size aşık olabilir ama siz onu arkadaş olarak görmek isteyebilirsiniz... Yapıcak bir şey yok.

Haklısınız sayın Astralll, o olmazsa başkası olur. Ama ben yinede bi şansımı deneyeyim :) çünkü onda benim için garip bişey var. çok güzellik değil, çok zeki değil, konuşması muhteşem değil ama nedense ona çok yakın hissediyorum kendimi yaptığı herşey hoşuma gidiyor, söylediği herşeyi sorgulamadan yapıyorum (tabi bu onu arkadaş hatrı olarak görüyor). Durum bu, madem bana göre bi ritüel yok o zaman kendim konuşmam gerekiyor sanırım. Peki nasıl konuşabilirim ona en doğru şekilde duygularımı nasıl ifade edebilirim ?

Tabi şansınızı deneyin reddedilmekten korkmayın, medeni cesaretinizi göstermiş olursunuz içiniz rahatlar...
Duygularınızı ifade edişinizle iligli de birşey diyemiyecegim, şahsen içinizden geldigi gibi hazırlıksız yaklaşın derim.... Bu konuda bayanlar size daha çok yardımcı olabilirler sanırım...

Arkadasi olabilmisseniz sizde de onu ceken bir seyler var demektir.:) Sadece o senin baktigin gibi bakmiyor bu duruma o kadar. Sana dusen bu bakis acisini degistirmek oluyor. Bu olumlu bir adim senin icin. Bence sana sadece biraz zaman lazim. Onu biraz daha tani, seni kaybetmek istemeyecegi zamana kadar onun da seni tanimasina izin ver. Ben en guzel iliskilerin pat diye degil de zamanla gelistigini dusunenlerdenim. Bu yuzden aradaki baglari kalici kil bence. Yani oyle bir farklilik yarat ki senin onun etrafinda olmani sevsin:) Tabii bunlar benim fikirlerim. Eger duygularini aciklamak istiyorsan kendin ol yeter. Etkileyecegim diye yapmacik olma. Benden bu kadar, bol sans:)

:) dediğinizi yaptım, ona arkadaş olarak yaklaştım sanırım bu onunda hoşuna gitti ve bana karşı bişeyler hissetmeye başladı yarın sessiz bir yerlerde kimiz hakkında konuşmamız gerekiyor dedi bunu söylerken utandığı belliydi sonrada kaçtı :) herkese fikirleri için çok teşekkür ederim

Geri