"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgilimle uyurken kabus görüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan majoriss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majoriss

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba. Biz iki gündür sevgilimle birlikte kalıyoruz ve iki gündür beni uykumdan uyandiracak derecede rahatsız edici rüyalar görüyorum su an olduğu gibi. Ben normalde cok böyle kötü seyler görmem. Kız arkadaşımı da seviyorum fakat nedense negatif birsey var gibi. Lütfen yorumlamaktan çekinmeyin.

Korku, heyecan, endişe ve sonucunda bilinçaltının patlaması. Çok insani bir tepki göstermiş. Normal yani. Üstünde durmayın. Sakin halinize geri geleceksiniz.

Hayır ilişki konusunda tecrübesiz biri değilim ki bu kız arkadaşımla da ilk birlikte kalisimiz değil. Yani korku ve heyecan gibi duygular neden olamaz. Cevapladiginiz icin teşekkürler.

Bence bu bilinçaltınızdan kaynaklanıyor. Bu aralar yorgunluk veya stres yaşıyorsanız bu tip rüyalar görmeniz doğal.

Dönüp dolaşıp birşey okurken gözüm bu başlığa takılıyor :) ve yazmazsam olmayacak,tepkilere razi geliyorum veee benim önerim
1. Cenabet yatmayin
2. sevgilinizi değiştirin, sorun sizde değil ondadir.

Dönüp dolaşıp birşey okurken gözüm bu başlığa takılıyor :) ve yazmazsam olmayacak,tepkilere razi geliyorum veee benim önerim
1. Cenabet yatmayin

Sevgilinizi değiştirin nedir :SAD.SADSD :D

Psikolojik olabilir diyorum, 10 gün önce yaşadığınız bir olay bile rüyada ortaya çıkabiliyor.

1. Cenabet yatmayin

Gerçekten açık sözlüsünüz :) Bence dediklerinizin olup olmaması pek bir şeyi değiştirmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri