Daryana
Kayıtlı Üye
Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. ben baya zaman önce bu foruma kayıt oldum fakat 2 senedir falan mistik olaylarla ilgilenmiyorum, araştırmıyorum ve hayatımda yer vermiyorum. Bundan yaklaşık 4 buçuk ay önce, biriyle tanıştım ve hoşlandım. Gidip açıldım ve her şey çok güzel başladı. Tanışma hikayemiz bile masal gibi güzeldi. Aşk üzerine kurulu, uzun sürecek bir ilişki için yola başladık. ( bu arada ikimizde gayiz. ) İlk zamanlarımızda her şey harika gidiyordu. Gözlerinin içi gülerdi, bazen gözlerimizi kaçırırdık ve utanıp sırıtırdık. İçine kapanık olsada, utanıp çekinsede bana sevdiğini az çok belli edebiliyordu. Buluşma yerinde karşılaştığımızda sarılışları uzun sürerdi. Örneğin bir yere girdiğimizde gerimde dururdu öncelik verirdi centilmen biriydi. Bi yere gittiğimizde herhangi bişey için yanından ayrıldığımda hemen peşimden gelirdi. Onun o zamanlar ki hisleri hoşlantı yada aşk başlangıcı gibi güzel hislerden ibaretti anlayacağınız üzre. Bende ona aşığım ve çok seviyorum. Fakat son 1 buçuk ay içerisinde öyle bir değiştiki anlatamam. Birden durgunlaştı, gözleri mat ve donuk bakmaya başladı, arkadaşlarla dörtlü gezdiğimizde yanımdan ayrılarak gezmeye başladı, benle muhabbet kurmamaya başladı, hatta bir hiçmişim gibi davrandığı bile oldu. Düzelmesi için çok çaba sarf ettim konuştum falan ama nafile. En son karşıma alıp konuştum ve bana olan hislerini kaybettiğini ayrılmak istediğini söyledi. Belki 50 - 60 a yakın neden saymışımdır, şu yüzden mi? diye. Hiç birine evet o yüzden demedi. Ama bir iki tanesine olabilir dedi. Olabilir dediği nedenleri düzelttim yoluna koydum zaten ufak çaplı şeylerdi. Söylemesi için baskı yaptım ısrar ettim ama sürekli "herhangi bir olaya bağlayamıyorum, neden böyle oldu bilmiyorum, içimden gelmiyor" falan dedi. Ufakta olsa hala bir şeyler var mı içinde dediğimde cidden var fakat düzelebileceğimizi sanmıyorum dedi. Yinede zorladık kendiside düzelmek için çaba sarf etti denemediğimiz şey kalmadı kurtarmak için ilişkimizi. Bir iki hafta iyi gibiydi belkide düzelmiş rolü yapıyordu bilmiyorum. Dün yine ayrılık muhabbetti açtı, sadece benden değil herşeyden bıktığını sıkıldığını söyledi, ilişkiden sıkıldığını, ayrılmak istediğini söyledi. Bazen sana bişeyler hissediyordum, bazen sevgilim olarak bile göremiyordum tarzında şeyler dedi. Kendisi zaten yoğun biri, ygs, staj, okul cmtsi. pzr. dershane derken tatili bile yok gibiydi. Bende bu yüzden bunalıma veya depresyona girdiğini düşündüm daha önce fakat dün aniden bu kararı verince düşündüm durduk yere neden olur diye. Sonra dörtlü arkadaş grubumuzla gezdiğimiz gün geldi aklıma. Olayı anlatırken takma isim koyacağım. Bir kız var adı ilayda. sevdiğim çocuğun adıda bora diyelim. ( bora anlaşılmamak için 2 sene kadar o kızla çıkmış, o kıza hep ilgisizmiş hoşlanmadığı için ) İlaydaylada ilişkimizin başından beri arkadaşız beni bora konusunda uyarmak için arkadaş olmuştu benle. ( hani beni üzdü senide üzebilir dikkat et tarzında uyarılar) Neyse konu korku filmlerinden açılmıştı ve ilayda, borayla gitmiştik sinemaya cinler hakkında bilgim olduğunu falanda bildiği için eve gidince gece korkmuştu çok uyuyamamıştı rüyasında görmüş filmi falan dedi. Şimdi ben bu konuşmayı düşününce, cinler hakkında bilgisi olan birinin elbet büyüler hakkındada bilgisi vardır diyorum. Bu kızın boraya, soğutma büyüsü yada bize ayrılma büyüsü yaptığını/yaptırdığını düşünmekteyim. Çünkü bora zaman içerisinde değil sadece bir anda değişti ve öyle devam etti genel olarak. Kızın böyle bir şeyi yapması için kendince sebepleri olabilir, ben mutlu olamadım onlarda olamasın, ben yaşayamadım onlarda yaşayamasın, beni anlaşılmamak için kullandı ve bıraktı o da başkasıyla mutlu olamasın gibisine. Zaten ilaydanın o iki senede boranın ilgisizliği yüzünden yaşadığı kötü ne varsa, bora son 1 buçuk ayda hepsini tek tek yaşattı bana. Ben her kötü olayda, yada olumsuzlukta ucunu büyüye bağlayan biri değilimdir. Fakat hem bu kızın böyle şeylerle ilgilenmesi, hemde eskiden borayla mutlu olamaması, hemde boranın ani değişimi ve nedenini bir türlü açıklayamaması beni bunu düşünmeye itti. Kimse kimseden sebepsiz yere sıkılmaz ben aklınıza gelebilecek her sebebi boraya saydım hiç birinin buna sebep olmadığını söyledi. Dış görünüşüm, kişiliğim gibi konularda hala mükemmel biri olduğumu düşünüyor. Sakladığı bir neden olsaydı baskılarıma dayanamayıp söylerdi şu yüzden diye. Herhangi bir olaya bağlayamıyorum, neden böyle oldu bilmiyorum, birden böyle oldu, hiç bişey yapasım gelmiyor tarzı cümleleri beni artık ortada bir büyü söz konusu olduğunu düşündürtmeye başladı. Çünkü biz mükemmel uyumda bir çifttik bununda farkındaydık ve gerçekten sıkıldım diyip bitirilebilecek kadar sıradan bir ilişki değildi bu. Çok üzülüyorum böyle olmasına, gerçekten çok yıprandım ve acı çekiyorum bütün hayatımı olumsuz etkiliyor bu çektiğim acı. Eğer düşündüğüm gibi büyü söz konusuysa ben bu tesiri ortadan kaldırmak ve ilişkimi geri kazanmak istiyorum. Uzun oldu fakat okuyup yardım ederseniz, fikir verirseniz çok sevinirim.