Redbird
Kayıtlı Üye
Merhaba, benim 8 aydır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kısa bir süre ama çok şey paylaşılmış bir zaman. Bu sürede onun başka bir varlığının da olduğunu öğrendim. Adını öğrendim telefonda da o varlığın sesini duydum galiba yani sevgilim öyle söyledi sen nasıl duydun dedi şaşırdı. Her neyse sevgilim onların bu zamana kadar kendisine yalan hiç bir şey söylemediğini anlattı. O veya onlar tam bilmiyorum, ne derlerse kayıtsız şartsız inanıyor ve uyuyor. Ben yalan söylediğimde yalanlarımı ortaya çıkarabiliyor ve o gün ne yaptıysam bir bir söylüyor bana. Ben söylemeden önce benimle ilgili şeyleri rüyasında abartılmış şekilde görüyor ve bazı şeyleri önceden bilebiliyor. Geçende değişik bir durum yaşadı çok korktum. Kendi kendine 'o benim' gibisinden bir şeyler dedi gözleriyle birini takip ediyormuş gibi baktı ama ben göremiyordum. Sonra baya titredi kızardı kendi kollarını çizdi başkası hareket ettiriyordu sanki onu ayılınca su istedi aşırı derecede. Ben de verdim suyu. İçti. Daha sonra kendisini bayıltma mı istedi boğazından gırtlağına yakın yerlerden tuttum ve bastırdım hafifçe kendisi farklı dilde bir şeyler söyledi sonra dizlerinin üstüne çöktü bir anda sonra ayıldı ve uyumamam lazım benim dedi bir iki saniye dalmış kendiliğinden sonra uyandı yaptıklarından hiçbirini hatırlamadı ikna etmeye çalıştım böyle böyle yaptın dedim inanmadı delirdin mi dedi. Sonra 'uyumamam lazım' demiştim dedim sende uyumama izin verdin öyle mi dedi o anda anladı. Bana her şeyini anlat geçmişin ve şimdiyle ilgili bana bir şey göstermeye çalışıyorlar dedi anlattım ne varsa. Akşam rüyamda farklı bir şey görmeyeyim bak kötü olur dedi tamam dedim. Akşam aradı hayatını mahvedeceğim dedi ben öyle bir şey olmadı yalan söylüyor dediysem de inanmadı. Daha sonra barıştık bunlar olmamış gibi davrandı bana inanıyor gibi gözüküyor hala ama bilmiyorum. Gerçekten onun bu varlıklardan kurtulmasını istiyorum ve bana da musallat olmamalarını istiyorum onu mahvediyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edebilecek biri varsa lütfen etsin. Teşekkürler.
Sevgi ve ışıkla kalın.
Sevgi ve ışıkla kalın.