URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Hayatında biri olan birine geri getirme işlemi mi yapıldı ?Sevgili @URUMHAMATAHAYİL açmış olduğunuz konudan bağımsız bir sorum olacak sizlere. Geri döndürme, aklına düşme vs. gibi büyülerden sonra yapılan kişinin aylardır birlikte olduğu sevgilisinden birkaç hafta içinde ayrılması olabilecek bir şey mi yoksa tesadüf mü? Bir yorumunuz var mı acaba?
İşlemin etkisi olabilir zaten amacın bu değil miydiSevgili @URUMHAMATAHAYİL açmış olduğunuz konudan bağımsız bir sorum olacak sizlere. Geri döndürme, aklına düşme vs. gibi büyülerden sonra yapılan kişinin aylardır birlikte olduğu sevgilisinden birkaç hafta içinde ayrılması olabilecek bir şey mi yoksa tesadüf mü? Bir yorumunuz var mı acaba?
Soruda bir mantık hatası var galiba anlamadım .Sevgili @URUMHAMATAHAYİL açmış olduğunuz konudan bağımsız bir sorum olacak sizlere. Geri döndürme, aklına düşme vs. gibi büyülerden sonra yapılan kişinin aylardır birlikte olduğu sevgilisinden birkaç hafta içinde ayrılması olabilecek bir şey mi yoksa tesadüf mü? Bir yorumunuz var mı acaba?
Size demek istiyor ki hayatında biri olan birine geri getirme işlemi yaptırmış, karşı taraf hayatında ki kişi ile ayrılmış. Yani işlem etkili olmuş olabilir mi , bana olan duyguları (işlem etkisi ile) arttığı için mi diğer kişiden ayrılmış olabilir mi demek istedi sanırımSoruda bir mantık hatası var galiba anlamadım .
Size demek istiyor ki hayatında biri olan birine geri getirme işlemi yaptırmış, karşı taraf hayatında ki kişi ile ayrılmış. Yani işlem etkili olmuş olabilir mi , bana olan duyguları (işlem etkisi ile) arttığı için mi diğer kişiden ayrılmış olabilir mi demek istedi sanırım![]()
Tekrar okuyunca farkettim, ne yazdığım anlaşılmıyorO zaman mümkün tabi ki işlemden kaynaklı olabilir.