"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğinizin sizi unutmaması için

[color=red:2bpf7yfl]İçinde sevdiğinizin adı yazılı bir kağıt olan içi su dolu bir vazoya “ beni unutma�? çiçeklerini yerleştirin. Eğer elinizde sevgilinizin imzası varsa bunu kullanın. Vazonun yanında pembe bir mum yakın ve mum alevine bakarak onun size dönmesini veya hatırlamasını dileyin. Dileğiniz gerçekleşecektir. ( Uygulama elementi ateş, su ve toprak olanlar içindir.)[/color:2bpf7yfl]

urum "uygulama ,elementi ateş ,su ve toprak olanlar içindir "demişsin bu elemntler büyüyü yapacağmız kişinin elementi mi yoksa büyüyü yapanın mı?

büyüden etkilenmesi gereken kişinin elementleri olsa gerek diye düşünüyorum aysarı.

evet bende anlamdım bu cıcek türümu yoksa kagıdamı cızcez bı cıcekı acıklarmısın

evet çiçek knuusnda benmde kafam karıştı ama sanırım kaıda yazılması gereken şey
beni unutma die çiçekmi olurmuş :P =)

evet çiçek knuusnda benmde kafam karıştı ama sanırım kaıda yazılması gereken şey
beni unutma die çiçekmi olurmuş :P =)

Kağıda sevdiğiniz kişinin adını yazacaksınız. Sevdiğinizin imzaladığı bir kağıt varsa elinizde onu da kullanabilirsiniz.
Çiçeklere gelince, unutma beni diye bir çiçek var. Küçük mavi çiçekleri olan bir kır çiçeği bu. Bir çiçekçiye de sipariş ederseniz getirtebilir herhalde.

Böyle bir çiçek var.Şuan açma zamanında.Bugün gördüm komşumun bahçesinde açmışlar.Buradaki yazıları olkuyunca yazmak istedim.Yapmak isteyenler elini çabuk tutsun zamanı geçicek çiçeklerin.Yoksa seneye yada çiçekçiye sipariş :)

Geri