Sevdiğinizi Etkilemek İçin

Mum ışığı altında, bir tabağın içine onar gram zambak kökü, sandal ağacı ve talk pudrası koyun. Malzemeleri parmak uçlarınızla karıştırın. Karışımı beyaz bir zarfa doldurun ve mumu üfleyin. Karışımının bir kısmını sevdiğinizin cebine koyarak sevgilinizin size karşı dürüst ve sevgi dolu olmasını sağlayın. ( Hayli zor olan bu uygulama için sevgilinizin haberdar olmasına izin vermeniz yerinde olabilir. Elementi ateş ve toprak olanlar içindir.)

evet yaptığımız büyülerin kişilerin elementleriyle olan ilişkisini bende merak ediyorum..ve hava elementlerini etkileyebileceğimiz yöntemleri.

havalar biraz havari ve kolay benimsemez başka bir anlamla vurdumduymaz olması dolayısıyla etkilemek biraz da zor sanırım :D

sevgili urum, bazı kaynaklarda mumu üflemenin değil parmakla söndürmenin daha makbul olduğunu okumuştum. sizler ne düşünüyorsunuz? ben o bilgiyi öğrendiğimden beri bütün mumları parmaklarımla söndürüyorum.

sevgili urum, bazı kaynaklarda mumu üflemenin değil parmakla söndürmenin daha makbul olduğunu okumuştum. sizler ne düşünüyorsunuz? ben o bilgiyi öğrendiğimden beri bütün mumları parmaklarımla söndürüyorum.

Aslında makbul olan mumun söndürülmemesidir. Ne üfleyerek ne de parmakla söndürmemek lazım. Kadim uygarlıkların ve ekollerin temelinde ateş elementi ile çalışanlar ateş kendi gücünü kaybedene kadar dokunmama durumu vardır. Ateşe ve o elemente saygısızlık olarak adlandırılır. Bu yüzden tavsiyemiz söndürülmemesidir. Küçük bir mum ile yaparsanız çalışmanızı daha rahat olacaktır.

benim her işimde bi terslik var elementim bile ters yav hava elementiyim olcak şey değil

Hava elementi ters deği hava elementi bu tür çalışmalarda etkilenmesi zor bir elementtir. Element dengeleme ile yaşadığınız sorunlar düzelebilir. Bunun için profesyonel yardım almalısınız.

Geri