"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevdıgınızı çabuk getıttıren guçlu bır buyu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demetg

Kayıtlı Üye
sevdıgınız kışının sıze gelmesı ıçın 7 gece nıyet edılıp falancanın oglu yada kızı acılen bana gelsın dıyıp 1209 kere berheşın zıkrı okunmaya başlanır zıkırde her 100 e gelınce nıyet tekrar edılır okuma sırasında öd agacı ve gunluk yakılır zıkırde gun atlanırsa tekrar başlamak gerekır çok etkılı bır uygulamadır

berheşin ının varlıkla alakası yoktur berheşın gıdenı dondurmek ıçın uygulanan bır zıkır dır

sevdıgınız kışının sıze gelmesı ıçın 7 gece nıyet edılıp falancanın oglu yada kızı acılen bana gelsın dıyıp 1209 kere berheşın zıkrı okunmaya başlanır zıkırde her 100 e gelınce nıyet tekrar edılır okuma sırasında öd agacı ve gunluk yakılır zıkırde gun atlanırsa tekrar başlamak gerekır çok etkılı bır uygulamadır

Öd agaci ve günlük,denilen tütsüleri bana aciklaya bilirmisin??baska bir ismi varmi bunlarin,veya tarif edebilirmisin,Cok tesekkür ederim:boxing_smiley:tanimiyorum,da

çok uzun bır uygulama degıl sonuçta dua degıl zıkır okunuyor

Sadece <berhesin<mi diyecegiz??

sadece berheşin denılecek öd agacı çıra gıbı satılır aktarlarda alıp parçalara ayırıp azar azar yakılacak,gunluk ıse buhurdanlıkta yakılmalı eger buhurdanlık yoksa bır mum yakın bır yemek kaşıgına 2 yada 3 tane gunluk bıraz od agacı koyup bu şekılde tutsuleme yapabılırsınız

Geri