Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevdiğinin sana bağlanması için ve ailesinin seni arayıp sorması için
bi sürü havas uygulaması sitesi var.İsmi azam içerikli duaları, esma birleşimli olanlarını v.s bulup okuyabilirsin.Envai çeşit dua, hacet, dilek istek v.s uygulama içeren sürüsüyle havas sitesi var sana tavsiyem burdaki moderatörlere " illallah " dedirtmeden git oralara bi bakın sevgiler
kesinlike
bunu yaşadığım için öneri de bulunuyorum
her esmanın bi anlamı ve okunma sayısı var
21 gün gece yatarken sabah kalkar kalkmaz,niyetine yoğunlaşıp olumlama yaparsa bu hangi konu olursa olsun onu kendine çekiyor
hatta yarın tekrar başlamayı düşünüyorum
bi de 2. günden sonra artık alışkanlık oluyor istesenizde unutmuyorsunuz
evet bunun alışkanlık haline gelmesinde normal etkinliklerin aksine bi hız kazanıyor.Anında alışıyor zihin ama ben konsantre olmayı beceremediğim için biraz sıkıntı oluyor -.- yine de kendime yaptıgım esma programını aksatmamaya özen gösteriyorum
forumda her bölümün ayrı düzenleyicisi vardır.Mesajları ve konuları düzenlerler.Bunlara moderatör denir.Açtığın konu tarzında çok soru sorulduğu için zaman zaman bunaldıkları oluyor onu kastetmiştim