"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğimi yanıma getirmek için iyi bir ritüel var mı? Lütfen yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xess

Kayıtlı Üye
Burada biraz yeniyim ama ritüelleri biliyorum ve birkaç tane denedim ama sonuç alamadım. Nişanlım nişandan sonra beni terk etti ve o anda duyguları değişti. Zaten birkaç ay oldu ve fazla konuşmuyoruz ve benden ona yaklaşmamam istendi ve sadece kuzenim, arkadaşı onunla konuşuyor ve benim hakkımda konuşmamam istendi... Lütfen yardım edin. Elimden geldiğince onu bana geri getirmek istiyorum, hiçbir şey yapamıyorum, her zaman üzgün ve hayat yok.

Teşekkür ederim.

Biraz özeleştiri yapsan ‘acaba ailem mi bir şey dedi, ben ne yaptım?’ Gibisinden sorular sorsan kendine. Tatlı dilin çözemediği sorun yok diye düşünüyorum. Ritüeller yapmışsın ya iyice soğutursan kendinden? Yerinde olsam nişanlına bir çiçek gönderirdim güzel bir söz ile

Biraz özeleştiri yapsan ‘acaba ailem mi bir şey dedi, ben ne yaptım?’ Gibisinden sorular sorsan kendine. Tatlı dilin çözemediği sorun yok diye düşünüyorum. Ritüeller yapmışsın ya iyice soğutursan kendinden? Yerinde olsam nişanlına bir çiçek gönderirdim güzel bir söz ile
Kişileri hayal kırıklığına uğratıyorsunuz böyle yorum yaparak belliki bağlama aramaya gelmiş, bunun için üye olmuş, kimbilir kaçıncı üyeliği, kimbilir ne amaçla kimin için bağlama arıyor ve verilecek cevapları sabırsızlıkla bekleyenler bir yandan da 🤩 Konu sahibinin kalbi filan kırılmasın lütfen ama nerden bilelim buraya yazdığı her şeyin gerçek olduğunu ne aradığı ortada yani ;)

İlk defa bağlama tavsiyesi vereceğim. Birinin sana bağlanmasını istiyorsan bolca para bul. Günümüz şartlarının en etkili bağlama büyüsüdür.
Baglama arayanların %90 üstü de parası olmadığından parası çok olanlara bağlama yapmak için formül arıyor. Yemiyoruz artık öyle seviyorum zor durumdayım masallarını ;)

ve yanıtlarınız için teşekkürler. Kulağa tuhaf geldiğini biliyorum, evet param var, burada sorun para değil. Ve orada da çok fazla dolandırıcı var. Gerçek yardım istiyorum lütfen. Ailemi ve kötü muamele gören hayatı kurtarmak istiyorum. Onu seviyorum ve sadece aşk değil, bir aile kurmaya yemin ettik ve ani değişiklikler bizi gerçekten geride tuttu. Ayrıca, burada yeniyim, ritüellerle ilgili bazı bilgilerim var ve bazen rukye gibi bunun üzerinde de çalıştım, ancak büyü veya bağlama konusunda pek iyi değilim, bu konuda daha az şey öğrendim, dua edebilir ve okuyabilir/yazabilirim arapça bu konuda iyi. Lütfen bana yardım etme nezaketini gösterir misiniz? Teşekkür ederim.

ve yanıtlarınız için teşekkürler. Kulağa tuhaf geldiğini biliyorum, evet param var, burada sorun para değil. Ve orada da çok fazla dolandırıcı var. Gerçek yardım istiyorum lütfen. Ailemi ve kötü muamele gören hayatı kurtarmak istiyorum. Onu seviyorum ve sadece aşk değil, bir aile kurmaya yemin ettik ve ani değişiklikler bizi gerçekten geride tuttu. Ayrıca, burada yeniyim, ritüellerle ilgili bazı bilgilerim var ve bazen rukye gibi bunun üzerinde de çalıştım, ancak büyü veya bağlama konusunda pek iyi değilim, bu konuda daha az şey öğrendim, dua edebilir ve okuyabilir/yazabilirim arapça bu konuda iyi. Lütfen bana yardım etme nezaketini gösterir misiniz? Teşekkür ederim.
Ya Vedud 400 defa zikir çektikten sonra xxden doğma xx beni tekrar sevsin amin diye dua et. Ritüel yaparsan robot olarak geri döner veya beceremezsin iyice soğur senden

Ya Vedud 400 defa zikir çektikten sonra xxden doğma xx beni tekrar sevsin amin diye dua et. Ritüel yaparsan robot olarak geri döner veya beceremezsin iyice soğur senden
Bu tek bi seferde yapayım olsun durumlarında işe yaramaz.Esmaların genelinde devamlılık hakimdir. Boşa kürek çekersiniz 400 defa Ya Vedud yarım saatini alsın hadi o zaman herkes her istediği kişiyi bağlardı.

Burada biraz yeniyim ama ritüelleri biliyorum ve birkaç tane denedim ama sonuç alamadım. Nişanlım nişandan sonra beni terk etti ve o anda duyguları değişti. Zaten birkaç ay oldu ve fazla konuşmuyoruz ve benden ona yaklaşmamam istendi ve sadece kuzenim, arkadaşı onunla konuşuyor ve benim hakkımda konuşmamam istendi..

İfade biraz karışık olsa da anladığım kadarıyla nişanlandığınız kişi bir anda sizi terk etmiş ortada hiçbir neden yok. Sadece kuzeninizin arkadaşı onunla görüşebiliyor sizinle görüşmüyor bile. Ortada geçerli bir neden vardır siz farkına varmamışsınızdır belki de eski sevgilisi büyü yaptı sizi ayırdı. Bu durumda o büyünün etkilerinden arındırmak gerek ilişki arındırma ritüeli lazım.
Sizin yaptığınız bağlamalar da işe yaramamış bu durumda eski nişanlınıza kanca atan kadın sizin yaptığınız büyüleri bozup kendi büyülerini yapmıştır. Eğer o kadın iyi bir büyücüyse işiniz zor muhtemelen o kazanır. Benimki sadece varsayım. Bir bakımla çıkar ortaya neden terk ettiği, birisi yada birileri büyü mü yaptı kimler büyü yaptı, yada kendisi de arınma mı yapıyor ondan mı yapılan bağlamalar tutmuyor. Paranız varsa tavsiyem bakım yaptırın ;)

Bu tek bi seferde yapayım olsun durumlarında işe yaramaz.Esmaların genelinde devamlılık hakimdir. Boşa kürek çekersiniz 400 defa Ya Vedud yarım saatini alsın hadi o zaman herkes her istediği kişiyi bağlardı.

Tamam canım hemen bugün başlıyorum Sawyer için bağlamaya. Karısı düşünsün 🤩

Zaten devamlılık şart benim maksadım bağlamaktan ziyade dua etmesi. Dini nikah olmayınca bağlamanın etik olmadığını düşünüyorum

Zaten devamlılık şart benim maksadım bağlamaktan ziyade dua etmesi. Dini nikah olmayınca bağlamanın etik olmadığını düşünüyorum
Neden Allah Ya Vedud esmasını 400 defa söylemeyince duymuyor mu yakarışları, bana güzel isimlerimle dua edin diyor ama şu esmayı bu kadar oku şu işin kesin olsun demiyor.
Bağlamanın kendisi etik bir şey değil zaten.. benim sarhoş ayyaş zampara kocam olsun ben en son dayanamayıp terk edince o pişmanım dedi diye bir üflemeci bağlamacı bana büyü yapsın, vardı burda öyle bir paylaşım her haltı yiyen babası annesini döndürmek için büyü yapıyordu.. kişilerin beyanıyla büyü yapılmaz yada formül verilmez.. Belki ben evli bir adam için istiyorum büyüyü yada farklı amaçlarım var durum anlaşılınca adam beni terk etti yada baştan tavrını koydu ne yaparsam yapayım (kaç bağlama yapsam da) beni hayatına almıyor siz bunları nerden bileceksiniz, neyi neden söylediğimi, ben anlatırım masal dinleyen olsun da 🤩

Okusanız da olacak diye bi şartı yok dualarla ritüelleri birbirinden ayıran özelliklerden biri de budur. Dua nın içeriği durumu gidiş yönü çok başkadır. O an istediğinizi elde edemezsiniz ve etrafınızda dua nın d sini ağzına almayanlar varken her işi istdiği gibi gidince benim dualarım nerde derseniz de bu inanç eksikliğine girdiği için bütün duaları götürebilir.Zaten bambaşka bir konu başlıbaşına bu durum. Yani bazı şeyler var ki duayla bile düzelmez.Derler ya bırakın sarhoşu yıkılıncaya kadar gitsib diye bilmem anlatabildim mi🙄😁

Geri