"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğim Kişinin Resmini Gece Uyurken Bize Bakıyormuş Gibi Asmak

Emreakyurek

Kayıtlı Üye
Merhabalar, sevdiğimiz bir kişinin fotoğrafını yattığımız yerin biraz üstüne bize bakıyormuş gibi assak resimdeki göz hizasını bize bakıyormuş gibi çevirsek gece uyuduğum da bile beni düşünmesini ve onun zihnin de kalmayı sağlayabilir miyiz? Nasıl ki bir kişinin resmine uzun süre baktığımız da aklına geliyoruz , bu şekil de de bizi düşünmsini sağlayabilir miyiz ama uyku esnasında .

Nasıl ki bir kişinin resmine uzun süre baktığımız da aklına geliyoruz
Bunu bilmiyordum.. ama şöyle de bir durum var bazılarının resmine milyonlar bakıyor ve küfrü basıyor 🤭 ama adamın umrunda değil.. hissetmiyor anlamıyor bile işine bakıyor sadece, sülalesine yatırım yapmaya devam ediyor.
Dediğiniz gibi bir durum olması için ritüel yapmanız gerekir diye düşünüyorum resmine bakarak çok bir sonuç beklememek lazım. Malum hayaller ve hayatlar.. bizler istediğimiz için bir şeyler olmuyor, resmi yada gayri resmi yollardan uğraşanlar başarıyor genelde.

Geri