"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sesli ve acayip derecede Esnemek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hippolyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hippolyte

Kayıtlı Üye
10-15 yıldır aşırı boyutta esniyorum,ve sesli olarak utanıyorum hatta bunu yazarken ama tabiri caizse bir aygır gibi ses çıkararak esniyorum araştırma yaptım ama bunun hakkında tıbbi bir dokuman bulamadım nedeni ne olabilir? lutfen yardım edin

Gülmek ağlamak gibi basit tepkiler öğrenilmiş davranışlardır bir doğal gibi gelsede bebeklikte ve çocuklukta bu tür tepkilerimizi nasıl vereceğimizi öğreniyoruz. Bu şekilde esnemen bir kişi size bebeklikte veya çocuklukta komik korkunç vs gelmiş olabilir ve bilinçaltınıza kanıtlanmıştı esneme geldiğinde bilinçaltınız öğrenilmiş bu davranışı tekrar eder bilinçaltı temizliği ile bu sorunuzdan kurtulabilirsiniz

Gülmek ağlamak gibi basit tepkiler öğrenilmiş davranışlardır bir doğal gibi gelsede bebeklikte ve çocuklukta bu tür tepkilerimizi nasıl vereceğimizi öğreniyoruz. Bu şekilde esnemen bir kişi size bebeklikte veya çocuklukta komik korkunç vs gelmiş olabilir ve bilinçaltınıza kanıtlanmıştı esneme geldiğinde bilinçaltınız öğrenilmiş bu davranışı tekrar eder bilinçaltı temizliği ile bu sorunuzdan kurtulabilirsiniz

Çok ilginç haklısınız bilinçaltı olabilir deneyeceğim..

evet urumun bu konuda dediği çok doğru kişi hep etrafından etkilenir çocukluğundan ölümüne kadar.
bu etkilenmelerin sonucunda etrafındakiler gibi davranır ve taklit eder onları
bu sadece esneme değil yürüyüş tarzı duruş huylar beğeniler birçok şeyde böyledir.
bol bol istediğiniz esneme için alıştırma yapar ve kendinizi zorlar iseniz esneme şeklinizin değiştiğini görürsünüz.
şuan belki zor gibi gözüksede insan nasıl olmak isterse öyle olur bunu görüceksinizdir.

A.s. yani içimde şeytan mı var sizin düşüncenize göre bir sonuca varmaya çalışıyorum yazılanlardan..

Hz. İbrahim' in, Hz. İsmail' i kurban etmeye götürdüğünü şeytan nerden biliyordu? Şeytan, Hz. İbrahim' in içinde miydi? Şeytanında kendine göre bazı özellikleri var. İslamiyeti tam anlamıyla yaşamaya ve Allah' a kul olmaya çalışanlara vesvese ve esnetme gibi çeşitli yollarla engel olmaya çalışır şeytan.

Allahü Teala, Yasin Suresi 60. ve 61. ayetlerinde söyle buyuyor:

Diyanet İşleri:(60-61) “Ey Âdemoğulları! Ben, size, şeytana kulluk etmeyin. Çünkü o, sizin için apaçık bir düşmandır. Bana kulluk edin. İşte bu dosdoğru yoldur, diye emretmedim mi?”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri