"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sesimin güzelleşmesi için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KillerHarpooN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sesim çok berbat.Güzelleşmesi çin ne yapabilirim.Sesin güzelleşmesi için bir dua filan varmıdır.Yada bildiğiniz uygulanan doğal yöntemler?

zencefil, narçiçeği, hibuskus ve adaçayı bitkilerinin eşit miktarda bir fincan kadarı bir suyun içinde kaynatılıp her sabah düzenli olarak aç karnına tüketilmesidir. Diğer bir önerim ise, her sabah aç karnına bir adet çiğ yumurtanın içilmesi, bir bardak ılık suyun içine bal katılarak ve limon sıkılarak bu karışımın da çiğ yumurtanın ardından hemen içilmesidir. Sesi etkili ve güzel bir hale getirmek için diğer bir yöntem ise, bir çay bardağı suyun içine bir
Bolca acı baharatlar ve besinler tüketmekte sesin güzelleşmesi açısından tavsiye edilen önerilerden yalnızca bir tanesidir. Bu önerilen tavsiyelerin dışında, ses egzersizleri yapılmasının da sesin etkili ve güzel bir hale gelmesinde büyük bir rolü vardır.

benımde en buyuk hayalımdır sesımın guzellesmesı ama şarkı olarak şarkı söylebılmek.. bulamadım bır yöntem

Arkadaşlar sesim çok berbat.Güzelleşmesi çin ne yapabilirim.Sesin güzelleşmesi için bir dua filan varmıdır.Yada bildiğiniz uygulanan doğal yöntemler?

Bazı yöntemler vardır ama o sesi sadece biraz düzeltir genel olarak sesi kötü bir halden çok iyi ya da iyi bir halde getirmek için yöntem,uygulama yoktur. :)
Kişini yaratılış yapısında sesi çok kalın ise onu ince,çok ince bir halde getiremeyiz.Ameliyatlar ile yapılıyordur ama oda zararlıdır. :)

Ses tellerinizi kontrol ettirin belkide bir sorun vardir, ama dogal hali öyle ise o degismez ki.

şan dersi ve bu formullerı denedım gecenlerde yasadıgım olay suydu bır medyum bana bu dılegımı grcekleştimek için çok buyuk bı para istedi vermedım veremem dedim ama cok ıstıyorum dedım ve bana bir ipucu bıraktı oda Davud-i Ses kelimeseydı ama bır turlu majikal bir yönteme ulaşamadım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri